Bērziņas metiens atnes "Ķekavai" pirmo uzvaru

22.09.2019

berzina_e_e.jpg

Pie pirmās uzvaras ELVI florbola līgā sievietēm tikusi FK "Ķekava", kas šodien savā laukumā uzņēma Igaunijas sieviešu izlase. Spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti (6:6), bet pamatlaikā ķekavietēm pirmo uzvaru jaunajā sezonā nodrošināja komandas kapteines Elīzas Elizabetes Bērziņas precīzais metiens – 7:6 ET.

 

FK "Ķekava" vakar sāka jauno sezonu ar smagu zaudējumu viesos, piekāpjoties Kocēnu "Rubenei" ar 3:10, bet Igaunijas sieviešu izlase viesos ar 6:5 pagarinājumā pārspēja komandu "Ķekavas Bulldogs". Šovakar abas vienības mērojās spēkiem ķekaviešu laukumā. Maču daudz veiksmīgāk sāka Ķekavas florbolistes, jau pirmo astoņu minūšu laikā izvirzījās vadībā ar 4:0. Divus vārtus guva Elīza Elizabete Bērziņa, bet pa vieniem – Klinta Mārtiņjēkaba un Laura Skujevska. Cīņas turpinājumā attapās igaunietes, kurām izdevās pārņemt vadību ar 5:4. Pēc otrās trešdaļas rezultāts gan bija neizšķirts – 5:5. Pēdējā periodā abas komandas iemeta pa vienam golam – 6:6. Pagarinājumā veiksme bija laukuma saimnieču pusē – jau papildlaika 2.minūtē Viktorijas Kuročkinas piespēli uzvaras vārtu guvumā pārvērta "Ķekavas" kapteine Elīza Elizabete Bērziņa – 7:6.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta uzvaras vārtu autore Elīza Elizabete Bērziņa, kura šajā mačā izcēlās ar "hat-trick". Viņas komandas biedrenei Klintai Mārtiņjēkabai 3 (1+2) punkti, bet Kristiāna Elizebete Krūmiņa savāca 2 (1+1) punktus. Par labāko starp igaunietēm atzina Helēnu Ojalu, kura punktus neguva, bet rezultatīvākā ar 4 (2+2) punktiem bija Merli Suvari. Viņas komandas biedrenei Reti Vārtai divi vārtu guvumi.

SF
JUGLASCIEMS