Superfināla centrālais mačs - "Betsafe Oxdog Ulbroka" pret "Lielvārdi/Fat Pipe"

13.04.2019

d.jpg

Šovakar pulksten 19.15 "Arēnā Rīga" sāksies ELVI florbola līgas vīriešiem sezonas galvenā spēle – pretendente "Lielvārde/Fat Pipe" no čempiones troņa mēģinās nogāzt komandu "Betsafe Oxdog Ulbroka".

 

Pulksten 19.15 "Betsafe Oxdog Ulbroka" - "Lielvārde/Fat Pipe" (spēle par 1.vietu)

 

"Betsafe Oxdog Ulbroka" čempiones godā ir jau divas sezonas. Tieši pirms diviem gadiem turpat "Arēnā Rīga" Ulbrokas komanda Superfinālā uzvarēja nevienu citu, kā lielvārdiešus. Pagājušajā pavasarī Lielvārdes komanda apstājās jau ceturtdaļfinālā, bet tagad atkal ir finālā, lai revanšētos ulbrokiešiem.

 

Regulārajā turnīrā Ulbrokas un Lielvārdes komandas uzvaras  dalīja uz pusēm, pie panākumiem tiekot savā laukumā. "Lielvārde/Fat Pipe" uzvarēja ar 9:5, bet "Betsafe Oxdog Ulbroka" revanšējās ar 9:3. Turnīra tabulā ulbrokieši finišēja pirmajā vietā, bet lielvārdieši ierindojās uzreiz aiz viņiem. Ceturtdaļfināla sērijā Ulbrokas komanda tikai ar 4:3 nolauza "Valmieru", bet "Lielvārde/Fat Pipe" salīdzinoši viegli tika galā ar Stalbes "Pārgauju". Pusfināla sērijā Ulbrokas komanda ar 4:2 pārspēja "Talsu NSS/Krauzeru", bet lielvārdiešiem vajadzēja maksimālo spēļu skaitu, lai pārvarētu Cēsu "Lekringa" barjeru.

SF
JUGLASCIEMS