Matisone izrauj "Rubenei" uzvaru pār "NND Rīgu"

09.03.2019

rubene_egle_18.jpg

Ļoti svarīgu uzvaru cīņā par ELVI florbola līgas sievietēm regulārā turnīra uzvarētājas godu guvusi Kocēnu "Rubene", kas šovakar Elektrum Olimpiskajā centrā ar 3:2 pārspēja galvaspilsētas klubu "NND Rīga". Izšķirošos vārtus četras (!) sekundes pirms pamatlaika beigām iemeta Paula Matisone.

 

Rīgā notikušajā spēlē starp "NND Rīga" un Kocēnu "Rubeni" tika dalīts regulārā turnīra līderes gods, jo uzvarētāja tabulā apsteigtu tobrīd pirmo vietu ieņemošo "Ķekavu". Pirmajā periodā abu komandu aizsardzības līnijas bija nevainojamas (0:0), bet 28.minūtē pēc Lauras Gaugeres metiena vadībā izdevās izvirzīties kocēnietēm – 1:0. Galvaspilsētas florbolistēm vajaddzēja tikai trīs minūtes, lai Nanna Mollere Sorensena atjaunotu neizšķirtu rezultātu (1:1). Pēdējā perioda vidū komandas vēlreiz apmainījās ar vārtu guvumiem – 49.minūtē pēc Monikas Džigures metiena vadībā izvirzījās rīdzinieces, bet 53.minūtē viešņa Ieva Ločmele panāca neizšķirtu – 2:2. Laiks skrēja vēja spārniem, varēja jau domāt, ka pamatlaiks noslēgsies ar neizšķirtu rezultātu, bet četras (!) sekundes pirms finālsvilpes Madaras Adamanes piespēli uzvaras vārtu guvumā pārvērta Paula Matisone – 3:2.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīta Simona Grāpēna, kura ar rezultativitāti šoreiz gan neizcēlās. Rezultatīvākā ar 2 (1+1) punktiem bija Paula Matisone. Labākās spēlētājas balvu Rīgas komandā saņēma Inga Ametere, kura arī bez punktiem. Pēc šīs uzvaras Kocēnu "Rubenei" turnīra tabulā jau 34 punkti un atgūta pirmā vieta.

SF
JUGLASCIEMS