Vicečempione "Valmiera" pārliecinoši revanšējas čempioniem

03.03.2019

valmiera_gols18.jpg

Sava laukuma priekšrocību zaudējusi ELVI florbola līgas vīriešiem čempione "Betsafe Oxdog Ulbroka", kas šovakar savā laukumā ar 5:9 piekāpās vicečempionei "Valmierai", ko vakar bija sakāvusi ar 5:0. Rezultatīvākais starp valmieriešiem ar 5 (1+4) punktiem bija Ričards Eglītis.

 

Vakar čempione "Betsafe Oxdog Ulbroka", kas jau ceturtdaļfinālā tiekas ar vicečempioni "Valmieru", nodemonstrēja izcilu aizsardzību un svinēja uzvaru ar 5:0. Šīsdienas mačam, kas arī notika Ulbrokas sporta kompleksā, bija pavisam cits raksturs. Rezultātu 9.minūtē atklāja valmierietis Mārtiņš Broks (1:0), bet drīz vien vadību pārņēma Ulbrokas komanda (2:1), jo pa golam iemeta Edžus Ceriņš un Jānis Jaunzems. Otro trešdaļu ievērojami labāk aizvadīja viesi, kuri izvirzījās vadībā ar 5:3. 47.minūtē, kad rezultāts kļuva jau 7:3, ulbrokieši mainīja vārtsargus, saucot malā iepriekšējās spēles varoni Māri Roni. Divus vārtus mājiniekiem izdevās atspēlēt (5:7), bet mača galotnē "Valmiera" atbildēja ar vēl diviem goliem un svinēja uzvaru ar 9:5. Sērijā līdz četriem panākumiem rezultāts kļuva neizšķirts – 1:1.

 

Par labāko spētāju uzvarētāju sastāvā atzina Aigaru Belasovu, kurš ar rezultativitāti gan neizcēlās. 5 (1+4) punktus šajā mačā sakrāja Ričards Eglītis, 4 (2+2) punkti Mārtiņa Broka kontā, 3 (2+1) punktus guva Gatis Liepiņš, bet divus golus iemeta Matīss Salmiņš. Labākā spēlētāja balvu Ulbrokas komandā saņēma "hat-trick" autors Kristers Eglītis, 2 (1+1) punkti Edžum Ceriņam. Nākamās nedēļas nogalē sērija turpināsies Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā.

JUGLASCIEMS