"Rubene" izrauj uzvaru Talsos, sērijā – 1:1

03.03.2019

rubene_treps18.jpg

Pirmā ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtdaļfināla sērija, kurā uzvaras jau tiek dalītas uz pusēm, ir starp komandām "Talsu NSS/Krauzers" un "Rubene" (Kocēni). Vakar Talsos ar 5:3 uzvarēja laukuma saimnieki, bet šovakar kocēniešiem tajā pašā laukumā izdevās revanšēties ar 4:3. Izšķirošais vārtu guvums Gata Akūlova kontā.

 

Vakar, kad Kocēnu "Rubene" Talsos uzsāka ceturtdaļfināla sēriju, uzvaru ar 5:3 svinēja "Talsu NSS/Krauzers". Šīdienas mača pirmajā periodā katra no komandām pa vienai reizei realizēja savu skaitlisko vairākumu – 1:1. Talsinieku labā vārtus guva Toms Bitmanis, bet strap kocēniešiem ar precīzu metienu izcēlās Ingars Matisons. Otrajā trešdaļā vadībā ar 2:1 izvirzījās Talsu komanda, bet četras minūtes pirms pamatlaika beigām Kocēnu komandas uzbrukuma līdera Reiņa Mirkša piespēli vārtu guvumā pārvērta Gatis Akūlovs – 4:3. Talsu florbolistiem atspēlēties vairs neizdevās, tāpēc "Rubene" varēja svinēt svarīgu uzvaru ar 4:3, bet sērijā līdz četrām uzvarām nu ir līdzsvars – 1:1.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Roberts Trepšs, kurš neitralizēja 17 no 20 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 2 (1+1) punktiem bija Arnijs Kuratņiks. Par labāko starp talsiniekiem atzina Emīlu Krūmiņu, kura kontā viens gols, bet rezultatīvākais ar 2 (1+1) punktiem bija Toms Bitmanis. Sērijas trešo un ceturto spēli abas komandas aizvadīs Kocēnu sporta namā.

JUGLASCIEMS