"Lielvārde/Fat Pipe" nosargā minimālu pārsvaru, sērijā – 2:0

03.03.2019

lielvarde_virsnitis_19.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem komanda "Lielvārde/Fat Pipe" sērijā pret Stalbes "Pārgauju" spērusi jau otro soli virzienā uz pusfinālu. Šovakar lielvārdieši savā laukumā teju izsēja četru vārtu pārsvaru, tomēr nosargāja laimīgu uzvaru ar 4:3. Rezultatīvākais starp lielvārdiešiem ar trim piespēlēm bija Sandris Virsnītis.

 

Vakar, kad "Lielvārde/Fat Pipe" un Stalbes "Pārgauja" sērijas pirmajā mačā krustoja nūjas Lielvārdes novada sporta centrā, laukuma saimnieki jau pirmajā periodā guva trīs bezatbildes vārtus, bet turpinājumā savu handikapu vēl pat palielināja (7:3). Šovakar lielvārdieši spēli sāka pēc tās pašas shēmas, pirmās trešdaļas laikā izvirzoties vadībā ar 4:0. Pa golam iemeta Niks Blumfelds, Toms Akmeņlauks, Uldis Dūniņš un Aivis Kusiņš. Grūti tam noticēt, bet otrajā un trešajā periodā Lielvārdes komandas uzbrukums palika tukšā. Otrajā trešdaļā vārtus gūt neizdevās arī stalbiešiem, bet pēdējo 20 minūšu laikā Olafs Zvīnis, Edgars Puriņš un Mārtiņš Rajeckis mājinieku pārsvaru samazināja līdz minimumam – 3:4. Viesiem vēl atlika vairāk nekā divas minūtes, lai gūtu vēl kādus vārtus, tomēr lielvārdiešu aizsardzības līnija izturēja. "Lielvārde/Fat Pipe" svinēja smagi nākušu panākumu ar 4:3, sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 2:0.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Sandris Virsnītis, kurš ar trim piespēlēm bija arī rezultatīvākais. Labākā spēlētāja balvu Stalbes komandā nopelnīja vienu vārtu autors Mārtiņš Rajeckis, bet Rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Olafs Zvīnis. Nākamās nedēļas nogalē abas komandas divas reizes krustos nūjas Kocēnu sporta namā.

 

"Lielvārde/Fat Pipe" – SK "Pārgauja"  4:3 (4:0, 0:0, 0:3)

Metienu attiecība:

19:28 (11:7, 4:8, 4:13)

Rezultatīvākie:

"Lielvārde/Fat Pipe" – Sandris Virsnītis 3 (0+3), Niks Blumfelds 1 (1+0), Uldis Dūniņš 1 (1+0), Aivis Kusiņš 1 (1+0), Toms Akmeņlauks 1 (1+0), Mariss Giņko 1 (0+1).

SK "Pārgauja" – Olafs Zvīnis 3 (1+2), Mārtiņš Rajeckis 1 (1+0), Edgars Puriņš 1 (1+0), Miķelis Koknesis Roops 1 (0+1).

JUGLASCIEMS