"Lielvārde/Fat Pipe" pārliecinoši sāk un uzvar "Pārgauju"

02.03.2019

lielvarde_fani_19.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtdaļfināla sēriju ar uzvaru sākusi "Lielvārde/Fat Pipe", kas, savā laukumā uzņemot Stalbes "Pārgauju", jau pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 3:0, bet visā spēlē bija pārāka ar 7:3. Lielvārdiešu rindās izcilu rezultativitāti demonsrēja Sandis Mihailovskis, kuram šajā mačā 5 (3+2) punkti.

 

"Lielvārde/Fat Pipe" ceturtdaļfinālā pretiniecēs dabūja sev ļoti neparocīgu komandu – Stalbes "Pārgauju". Jau pirmā perioda laikā lielvārdieši pieteica savas pretenzijas uz uzvaru – pa golam viesu vārtos iemeta Sandis Mihailovskis, Aivis Kusiņš un Toms Akmeņlauks (3:0). Otrās trešdaļas pašā sākumā "Pārgaujas" nulli uz rezultātu tablo nodzēsa Olafs Zvīnis (1:3), bet pirms pēdējā perioda vadībā joprojām atradās mājinieki – 5:3. Pēdējo divdesmit minūšu laikā lielvārdieši guva divus bezatbildes vārtus un svinēja pārliecinošu uzvaru ar 7:3, sērijā izvirzoties vadībā ar 1:0.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Sandis Mihailovskis, kurš ar 5 (3+2) punktiem bija arī rezultatīvākais. Viņa komandas biedram Aivim Kusiņam divi vārtu guvumi. Rezultatīvākais starp stalbiešiem ar 2 (1+1) punktiem bija Artūrs Jurševskis, kurš arī saņēma labākā spēlētāja balvu. Rīt abas komandas turpat Lielvārdes novada sporta centrā aizvadīs sērijas otro spēli.


JUGLASCIEMS