"Rubene" mačā pret "buldodzēm" nosargā vārtus neieņemtus

09.02.2019

rubenes_017.jpg

Pirmajā no divām šodien notikušajām ELVI florbola līgas sievietēm spēlēm fiksēts šim sporta veidam neraksturīgs rezultāts – čempione "Rubene" (Kocēni), viesojoties pie "Ķekavas Bulldogs", neielaida nevienus vārtus un svinēja uzvaru ar 6:0. Kocēniešu vārtdsardze Sintija Bāliņa atvairīja visus 22 pretinieču metienus.

 

Kocēnu "Rubene" šodien viesojās pie "Ķekavas Bulldogs", ko regulārā turnīra pirmajās divās spēlēs bija pieveikusi ar 16:1 un 9:5. Trešajā mačā samērā ilgi neviena no komandām nespēja gūt vārtus, līdz 18.minūtē rezultātu atklāja Liene Adamane – 1:0. Otrās trešdaļas laikā viešņas guva vēl trīs vārtus (4:0), bet pēdējā periodā divus, savu "cietoksni" nosargājot neskartu – 6:0.

 

Par labākajām spēlētājām abās komandās ttika atzītas vārtsardzes – kocēniete Sintija Bāliņa, kura atvairīja visus 22 pretinieču metienus, kā arī ķekaviete Dana Gulbe, kura tika galā ar 46 no 51 pretinieču raidījuma. Rezultatīvākās uzvarētāju rindās bija Paula Matisone un Liene Adamane – katrai pa 2 (1+1) punktiem. Kocēnu "Rubenei" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā jau 25 punkti un 1.vieta. "Ķekavas Bulldogs" florbolistēm joprojām 7 punkti un 4.vieta.

SF
JUGLASCIEMS