"Talsu NSS/Krauzers" vēlreiz uzvar "Valmieru"

12.01.2019

talsi_ragovskisj.jpg

Trešo uzvaru pēc kārtas ELVI florbola līgā vīriešiem guvusi komanda "Talsu NSS/Krauzers", kas šovakar savā laukumā ar 8:5 pieveica vicečempioni "Valmieru". 5 (4+1) punktus uzvarētāju labā guva Emīls Krūmiņš.

 

"Talsu NSS/Krauzers" šovakar savā laukumā uzņēma "Valmieru", kas izmisīgi cīņās par vietu labāko astotniekā. Abu komandu pirmajā tikšanās reizē uzvarēja talsinieki, bet izdarīja to tikai papildlaikā – 4:3. Šajā mačā jau 13.sekundē rezultātu atklāja mājinieks Toms Bitmanis (1:0), bet nākamajā minūtē valmierietis Ričards Eglītis atjaunoja neizšķirtu – 1:1. Pēc pirmā perioda vienu vārtu pārsvars bija laukuma saimniekiem – 2:1. Arī pēc otrās trešdaļas vadībā atradās "Talsu NSS/Krauzers", bet joprojām ar tikai vienu vārtu handikapu – 5:4. 48.minūtē valmierietis Mārtiņš Broks jau kārtējo reizi atjaunoja līdzsvaru uz rezultātu tablo (5:5), bet atlikušajā laikā talsinieki guva trīs bezatbildes vārtus un varēja svinēt trešo uzvaru pēc kārtas, šoreiz ar 8:5.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Emīls Krūmiņš, kurš ar 5 (4+1) punktiem bija rezultatīvākais. Viņa komandas biedriem Tomam Bitmanim un Jānim Ragovskim pa 3 (2+1) punktiem. Labākā spēlētāja balvu Valmieras komandā saņēma Arvis Kārkliņš, kurš izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli, bet visvairāk punktu savāca Ričards Eglītis – 3 (1+2). "Talsu NSS/Krauzers" pēc šīs uzvaras ar 26 punktiem pakāpās uz 4.vietu turnīra tabulā, bet "Valmierai" 18 punktu un joprojām 9.vieta.

SF
JUGLASCIEMS