Vicečempione "NND Rīga" Cēsīs sakauj "Lekringu"

05.01.2019

nnd_at.jpg

Ar pārliecinošu uzvaru Jauno gadu sākusi ELVI florbola līgas sievietēm vicečempione "NND Rīga", kas šovakar Cēsīs ar 12:2 sagrāva vietējo "Lekringu". Rīdzinieču rindās ar 7 (6+1) punktiem izcēlās Santa Torstere.

 

"NND Rīga" uz ELVI florbola līgas sievietēm Jaunā gada pirmo spēli Cēsīs ieradās tikai kā turnīra tabulas 4.vietas īpašniece – ar 15 punktiem. "Lekringa" meitenēm līdz šim bija klājies vēl sliktāk, jo pagaidām izcīnīti tikai divi punkti, kas nedod neko augstāku par pēdējo vietu. Turklārt gadu mijā Cēsu komandu pametusi viena no līderēm – Klinta Mārtiņjēkaba, kura pārgājusi uz FK "Ķekava".

 

Spēles rezultātu 9.minūtē ar precīzu metienu atklāja rīdziniece Ieva Priede (1:0), bet 11.minūtē viņas komandas biedrene Nanna Mollere Sorensena "NND Rīgas" pārsvaru jau dubultoja – 2:0. 14.minūtē cēsnieces Elenas Klaviniusas personā realizēja savu skaitlisko vairākumu (1:2), tomēr intriga nenoturējās ilgi. Pēc pirmā perioda viešņas atradās vadībā ar 4:1, pēc otrā – ar 7:2, bet visā mačā svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 12:2.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Santa Torstere, kura izcēlās ar 7 (6+1) rezultativitātes punktiem. Viņas komandas biedrenei Karīnai Saidovai 4 (1+3) punkti, Inga Ametere izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, bet Nanna Mollere Sorensena guva divus vārtus. Labākās spēlētājas balvu Cēsu komandā saņēma Sanija Pokere, kura ar rezultativitāti gan neizcēlās. Džeinas Eglītes kontā divas rezultatīvas piespēles. Lai arī Rīgas komanda uzvarēja un turnīra tabulā ierakstīja trīs punktus, tā joprojām ieņem 4.vietu.

SF
JUGLASCIEMS