"Talsu NSS/Krauzers" savā laukumā pieveic "Rubeni"

22.12.2018

talsi_bitmanis.jpg

Šovakar ELVI florbola līgā vīriešiem zaudējumu piedzīvoja līdzšinējā līdere "Rubene" (Kocēni), kas viesos ar 3:4 atzina "Talsu NSS/Krauzera" pārākumu. Talsu komandas vārtsargs Valters Kasjaņenko atvairīja 18 no 21 kocēniešu metiena un savā komandā tika atzīts par labāko spēlētāju.

 

Turnīra pirmā apļa duelī starp "Rubeni" un "Talsu NSS/Krauzeru", kas notika Kocēnos, uzvaru papildlaikā ar 6:5 svinēja laukuma saimnieki. Arī šovakar tieši kocēnieši bija tie, kas Andra Jēkabsona personā 13.minūtē atklāja rezultātu – 1:0. Jau 15.minūtēs sākumā talsinieks Emīls Krūmiņš atjaunoja neizšķirtu (1:1), ar tādu rezultātu noslēdzās pirmais periods. Arī pēc otrās trešdaļas uz rezultātu tablo bija līdzsvars – 2:2. Pēdējā periodā mājiniekiem izdevās izvirzīties vadībā ar 4:2, bet viesi paspēja atspēlēt tikai vienus vārtus. Svarīgu uzvaru ar 4:3 svinēja Talsu komanda.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Valters Kasjaņenko, kurš tika galā ar 18 no 21 pretinieku metiena. Rezultatīvākais starp talsiniekiem ar divām piespēlēm bija Toms Bitmanis. Kocēnu komandas labā 3 (2+1) punktus guva līgas rezultatīvākais spēlētājs Reinis Mirkšs. Talsu komanda pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ar 20 punktiem pakāpās uz 6.vietu. "Rubene" neizmantoja iespēju kļūt par līgas līderi, tāpēc ar 24 punktiem atkāpās uz trešo pozīciju.

JUGLASCIEMS