Vīriešu izlasei treniņnometne un trīs spēles Somijā

31.08.2018

20180203_img_453.jpg

Uz pasaules čempionu florbolā somu zemi šonedēļ devusies Latvijas vīriešu izlase lai sava galvenā trenera Arto Rīhimeki vadībā tur aizvadītu treniņnometni un trīs pārbaudes spēles.

 

Uz nometni Somijā valstsvienības vadība uzaicinājusi divus vārtsargus - Jāni Salceviču un Ivaru Dišereitu, kā arī 20 laukuma spēlētājus - Aleksandru Abramovu, Arti Raitumu, Artūru Jurševski, Ati Stepānu, Edžu Ceriņu, Gvido Laugu, Ingaru Matisonu, Jāni Ragovski, Jāni Rajecki, Juri Gribustu, Kārli Jāni Petrovski, Klāvu Jansonu, Mihailu Kostusevu, Pēteri Trekši, Rolandu Kovaļevski, Tomu Akmeņlauku, Tomu Bitmani, Uldi Dūniņu, Moricu Krūmiņu un Andri Rajecki. Pārbaudes spēlēs Latvijas vīriešu izlase šodien un svētdien krustos nūjas ar Somijas junioru valstsvienību, bet sestdien - ar kluba "FBC Turku" komandu.

 

Latvijas vīriešu valstsvienība gatavojas pasaules čempionātam florbolā, kas no 1. līdz 9. decembrim norisināsies Čehijas galvaspilsētā Prāgā. Tur latvieši cīnīsies vienā apakšgrupā ar Čehijas, Šveices un Vācijas izlasēm.

SF
JUGLASCIEMS