Aicina pieteikties OXDOG florbola vasaras nometnei

22.02.2017

oxdog_2017.jpg

Jau astoto vasaru pēc kārtas biedrība LINO.LV rīkos populāro vasaras florbola nometni, kurā pulcēsies jaunie florbolisti no visas Latvijas. Arī šajā vasarā OXDOG florbola vasaras nometne norisināsies Kocēnu sporta centrā, kurā ir radīti vislabvēlīgākie apstākļi sportošanai un atpūtai.

 

Varam lepoties ar jaunajiem florbolistiem, kuri piedalījušies jau vairākās mūsu rīkotajās nometnēs un ir debitējuši jauniešu un pat pieaugušo Latvijas izlasēs, kā rādījuši atzīstamus sniegumu mūsu valsts augstākajā līmenī – Latvijas čempionātā. Piemēram, Artūrs Jurševskis, Toms Bitmanis, Pauls Erenbots, Olafs Zvīnis, Rolands Kovaļevskis, Klāvs Ozoliņš, Leo Lapiņš, Ričards Dēvits, Monika Džugure un daudzi citi.

 

2017. gada vasaras nometnes treneru komanda: Jurijs Fedulovs (sieviešu komandas "Rīgas Lauvas", Latvijas sieviešu un U19 meiteņu izlases galvenais treneris), Jānis Inģists (vīriešu komandas "Rubene" galvenais treneris, Latvijas sieviešu izlases treneris), Ainārs Juškēvičs (U19 Latvijas vīriešu izlases galvenais treneris, Jauniešu komandu FS "Masters/Ulbroka" treneris), Juris Zilberts (komandas "Rubene" spēlētājs un jauniešu komandu "Rubene" treneris), Linda Līce (komandas "Rubene", Latvijas izlases spēlētāja un jauniešu komandu "Rubene" trenere), Pauls Erenbots (komandas "Lekrings" spēlētājs), Valērijs Bodnieks (Latvijas sieviešu un U19 meiteņu izlases vārtsargu treneris).

 

 

"OXDOG Vasaras Nometne 2017" treneru saraksts vēl tiks papildināts. Aicinām pieteikties 8 – 18 gadus vecus florbolistus ar vai bez priekšzināšanām florbolā.

 

Pirmajā nedēļā no 26. jūnija līdz 1. jūlijam nometne būs jaunākajiem (8 – 12 gadus veciem) florbolistiem, bet no 10. jūlija līdz 15. jūlijam - vecākiem dalībniekiem.

 

Pirmie desmit pieteikušies dalībnieki no katras grupas piedalīsies izlozē, kurā būs iespēja laimēt OXDOG jaunās sezonas florbola nūju, kā arī visas nometnes laikā dalībniekiem būs iespēja iegādāties inventāru ar 50% atlaidi no OXDOG. Būs arī speciāls piedāvājums no nometnes sadarbības partnera – ASICS – sporta apavu ražotāja.

 

Vairāk informācijas un reģistrācija: ŠEIT

 

Izmantotie resursi: www.lino.lv

SF
JUGLASCIEMS