Vecuma grupā ZU9 medaļas visām komandām

27.04.2016

15a.jpg

24. aprīlī ar 16 spēlēm, kas norisinājās Liepājas Olimpiskajā centrā, noslēdzās Latvijas Bērnu un jauniešu florbola čempionāta vecuma grupas ZU9 turnīrs. Medaļas šajā vecuma grupā saņēma pilnīgi visi čempionāta dalībnieki.

 

Latvijas Bērnu un jauniešu florbola čempionātā puišiem notiek turnīri astoņās vecuma grupās, bet trijās jaunākajās (ZU8, ZU9 un Z10) par uzvarētājām tiek atzītas visas komandas, līdz ar to - arī godalgas par piemiņu no savas dalības šajās sacensībās saņem katrs mazais florbolists. Vecuma grupā ZU9 šosezon spēlēja desmit komandas, kurām noslēdzošais sabraukuma posms norisinājās svētdien Liepājā, turpat notika arī dalībnieku apbalvošana.

 

Uzvarētāji šajā vecuma grupā ir visi, bet Latvijas Florbola savienības Jaunatnes komitejas vadītājs Mārtiņš Maķevics, kurš pats ir arī komandas "Talsu NSS/Krauzers" treneris, izteica viedokli par jauno florbolistu meistarību, izceldams trīs klubus, kuru zēni demonstrēja vislabāko sniegumu. M.Maķevics starp turnīra favorītēm nosauca Kocēnu "Rubeni" (treneri Ivars Jēkabsons un Juris Zilberts), "Valmieru/BSS" (treneri Madara Rudzīte un Ivars Laktiņš), kā arī "FS Masters/Ulbroku" (treneri Ainārs Juškēvičs, Santa Muceniece, Toms Niedre un Remārs Vikānis).


SF
JUGLASCIEMS