Junioru izšķirošās cīņas – interneta TV tiešraidē

01.05.2013

sclogo02.jpg

Šodien Liepājas Olimpiskajā centrā Latvijas Bērnu un jauniešu čempionāta medaļas dalīs ZU-18 vecuma grupas komandas. Pirmo reizi junioru cīņas par bronzas un zelta godalgām tiks translētas interneta TV tiešraidē, ko nodrošinās portāls Sportacentrs.com.

 

Pulksten 13.00 "CPSS/Lekrings" – FK "Rīga"

 

Par čempionāta bronzas medaļām cīnīsies Cēsu "CPSS/Lekrings" un FK "Rīga". Cēsnieki ceturtdaļfinālā pārspēja "Bauskas BJSS", bet pusfināla abās spēlēs piekāpās "FS Masters/Ulbroka" florbolistiem – 3:5 un 4:8. Rīdzinieki ceturtdaļfinālā ļoti sīvā cīņā pieveica Stalbes "Pārgauja/CPSS 93", bet pusfinālā ar 7:13 un 11:13 piekāpās Liepājas "Kurši U18".

Spēles tiešraide: ŠEIT.

 

Pulksten 16.00 "Kurši U18" – "FS Masters/Ulbroka"

 

Liepājas "Kurši U18" jau ceturtdaļfinālā no cīņas par medaļām izslēdza iepriekšējo četru gadu čempionus - "Lielvārdes" florbolistus. Pusfinālā "Kurši U18" tika galā ar FK "Rīga". Jāatgādina, ka pagājušajā sezonā Liepājas juniori zaudēja jau ceturtdaļfinālā. Arī "FS Masters/Ulbroka" pagājušajā pavasarī no izslēgšanas spēlēm izstājās jau ceturtdaļfinālā. Šajā čempionātā ulbrokieši ceturtdaļfinālā pārliecinoši pieveica Kocēnu "Rubeni", bet pusfinālā tika galā ar "CPSS/Lekrings".

Spēles tiešraide: ŠEIT.

JUGLASCIEMS