Juniores vēlreiz pārākas par "Ķekavas Bulldogs"

12.01.2020

juniores_haane.jpg

Otro uzvaru ELVI florbola līgā izcīnījušas Latvijas sieviešu U19 izlases kandidātes, kas šodien Kocēnos ar 4:3 pārspēja komandu "Ķekavas Bulldogs". Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Daniela Dafne Hāne.

 

Latvijas U19 izlases kandidātes gatavojas pasaules čempionātam, tāpēc kopš pagājušās nedēļas nogales ārpus konkurences piedalās ELVI florbola līgas sievietēm regulārajā turnīrā. Juniores pirms šīsdienas spēles bija tikušās ar visām trim sāncensēm, "Ķekavas Bulldogs" sakaujot ar 8:3, bet zaudējot "Ķekavai" ar 4:7 un "Rubenei" ar 0:6.

 

Otrā tikšanās ar komandu "Ķekavas Bulldogs" juniorēm izvērtās daudz sīvāka. Rezultātu gan atklāja tieši viņas, tiesa, bez pretinieču palīdzības, jo jau 5.sekundē ķekavietes netīšām ievirzīja bumbiņu pašas savos vārtos – 1:0. Jau 4.minūtē Ķekavas komanda atjaunoja neizšķirtu – 1:1, vārtu guvums Kristiānas Kuplās kontā. Pēc pirmā perioda juniores jau atkal atradās vadībā (2:1), jo ar vārtu guvumu izcēlās Justīne Martas Upeniece. Otrās trešdaļas izskaņā Daniela Dafne Hāne panāca jau 3:1. Pēdējā periodā pēc ķekaviešu Līgas Vancānes un Annas Mūrnieces metieniem rezultāts atkal kļuva neizšķirts – 3:3. Tomēr arī šoreiz Latvijas U19 komanda spēja gūt panākumu – 49.minūtē uzvaras vārtus iemeta Laura Gaugere (4:3).

 

Balvu kā labākā spēlētāja uzvarētāju rindās saņēma Daniela Dafne Hāne, kuras kontā viens vārtu guvums. Par labāko starp ķekavietēm atzina Annu Mūrnieci, kura sakrāja 2 (1+1) rezultativitātes punktus, tieši tikpat punktu arī Līgai Vancānei. Pēc šīs uzvaras junioru komandai turnīra tabulā ir jau seši punkti. Juniores pacēlās uz priekšpēdējo vietu, apsteidzot tieši komandu "Ķekavas Bulldogs", kam tabulā joprojām tikai četri punkti.


SF
JUGLASCIEMS