Kocēnu "Rubene" sakauj "Ķekavas Bulldogs" florbolistes

06.10.2019

rubene_gaugere.jpg

ELVI florbola līgā sievietēm trešo uzvaru četrās aizvadītajās spēlēs guvusi čempione "Rubene", kas šodien Kocēnu sporta namā ar 12:5 saplosīja komandu "Ķekavas Bulldogs". Kocēniešu rindās ar 6 (3+3) rezultativitātes punktiem izcēlās Laura Gaugere.

 

Kocēnu "Rubene" pirmo reizi jaunajā sezonā tikās ar komandu "Ķekavas Bulldogs", uzņemot to savā laukumā. Pirmās sešas minūtes rezultāts nemainījās, bet tad to atklāja ķekavietes Andas Lužas personā – 1:0. Attīstīt savu panākumu viešņām gan neizdevās, jo kocēnietes jau pirmā perioda laikā nekavējās atbildēt ar četriem goliem – 4:1. Ar vārtu guvumiem izcēlās Laura Gaugere, Paula Matisone, Danute Tinkuse un Samanta Bērziņa. Otrās trešdaļas laikā mājinieces vēl nedaudz palielināja savu pārsvaru (7:3), bet pēdējā periodā pamatīgi sagrāva Ķekavas komandu, svinot ļoti pārliecinošu panākumu ar 12:5.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Paula Matisone, kurai šoreiz tikai viens vārtu guvums. 2 (1+1) punkti Martas Lības Zamecas kontā, 3 (2+1) punktus sakrāja Jūlija Rozīte, 4 (2+2) punkti Samantai Bērziņai, bet pati rezultatīvākā ar 6 (3+3) punktiem bija Laura Gaugere. Ķekavas komandas sastāvā labu spēli aizvadīja Līga Vancāne, kurai 4 (2+2) punkti, bet Sintija Miļuna izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Kocēnu "Rubenei" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā jau deviņi punkti un 2.vieta, bet komandai "Ķekavas Bulldogs" – viens punkts un 4.vieta.

SF
JUGLASCIEMS