Vicečempioni atspēlējas pret "Talsu NSS/Krauzers" un nosargā uzvaru

05.10.2019

ulbroka_gols_19.jpg

Uzvaru ar tikai vienu vārtu pārsvaru guvusi ELVI florbola līgas vīriešiem vicečempione "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka", kas šovakar, uzņemot savā laukumā komandu "Talsu NSS/Krauzers", otrajā trešdaļā vēl atradās iedzinējās ar 1:3, bet galarezultātā svinēja laimīgu panākumu ar 5:4. Uzvarētāju rindās ar 3 (2+1) rezultativitātes punktiem izcēlās Kaspars Šķēls.

 

Pašreizējā vicečempione "Latvijas Hipotēka/Oxdog "savā laukumā uzņēma pērnās sezonas pusfinālisti "Talsu NSS/Krauzers". Mača rezultātu 5.minūtē atklāja ulbrokietis Lauris Zaicevs (1:0), bet turpinājuma sekoja lieliska talsenieku atbilde – trīs vārtu guvumi pēc kārtas (3:1). Vēl pirmā perioda laikā Matīss Fogelis un Jānis Škutāns vadībā ar 2:1 izvirzīja viesus, bet otrās trešdaļas sākumā Valters Kalnietis panāca jau 3:1. Tiesa, spēles vidū pa golam iemeta ulbrokieši Daniels Anis un Kaspars Šķēls, atjaunojot neizšķirtu rezultātu – 3:3. Pēdējā periodā Ulbrokas komanda izvirzījās vadībā ar 5:3. Viesiem vēl izdevās rezultāta starpību samazināt līdz minimumam, tomēr uzvaru ar 5:4 svinēja "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka".

 

Labākā spēlētāja gods uzvarētāju rindās tika Kasparam Šķēlam, kurš ar 3 (2+1) punktiem bija rezultatīvākais. Viņa komandas biedram Laurim Zaicevam 2 (1+1) punkti. Par labāko starp talseniekiem atzina vārtsargu Valteru Kasjaņenko, kurš atvairīja 26 no 31 pretinieku metiena. Andrejam Šķerbergam 3 (1+2) punkti, bet Matīsam Fogelim – 2 (1+1) punkti.

 

Videointervijas: ŠEIT

SF
JUGLASCIEMS