Čempione "Rubene" 3. periodā salauž vicečempiones "Ķekavas" pretestību

21.09.2019

rubene_4_019.jpg

Ar negaidīti pārliecinošu čempiones "Rubenes" uzvaru noslēgusies ELVI florbola līgas sievietēm atklāšanas spēle, kas šodien notika Kocēnu sporta namā. Pirms trešā perioda vadībā ar 3:2 vēl atradās vicečempione "Ķekava", bet pēdējo 20 minūšu laikā kocēnietes guva astoņus (!) bezatbildes vārtus un svinēja panākumu ar 10:3. Pa četriem rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā guva Danute Tinkuse un Simona Grāpēna.

 

Kocēnu "Rubene" un FK "Ķekava" pavasarī spraigi spēkojās Superfinālā, kur kocēnietes spēja uzvarēt tikai papildlaikā, izcīnot savu divpadsmito Latvijas čempioņu titulu. Šodien abas komandas ar savstarpēju dueli, kas notika Kocēnu sporta namā, atklāja ELVI florbola līgas sievietēm jauno sezonu. Pirmos vārtus šajā čempionātā guva Danute Tinkuse, kura 16.minūtē vadībā ar 1:0 izvirzīja "Rubeni". Līdz pirmajam pārtraukumam Simona Grāpēna mājinieču pārsvaru dubultoja – 2:0. Otrā trešdaļa aizritēja viešņu zīmē – divus vārtus guva Elīza Elizabete Bērziņa, bet vēl vienus – Nensija Šimkūna, vadībā ar 3:2 izvirzot Ķekavas florbolistes. Pēdējā periodā notika negaidītais – astoņus (!) bezatbildes vārtus guva Kocēnu komanda, kas burtiski sagrāva savas pretinieces, svinot ļoti pārliecinošu uzvaru ar 10:3.

 

Pa četriem rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā guva Danute Tinkuse un Simona Grāpēna, Danute tika atzīta par šī mača labāko spēlētāju. Divus golus iemeta Zane Darša, bet 2 (1+1) punkti Paulas Matisones kontā. Par labāko starp ķekavietēm atzina divu vārtu autori Elīzu Elizabeti Bērziņu.

SF
JUGLASCIEMS