Ulbrokieši pagarina liepājnieku zaudējumu sēriju

16.02.2019

ulbroka_18_visi.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem pašreizējā čempione "Betsafe Oxdog Ulbroka" šovakar savā laukumā sagādāja ceturto zaudējumu pēc kārtas Liepājas komandai "Kurši/Ekovalis" - 10:8. Ulbrokiešu rindās ar "hat-trick" izcēlās Rolands Kovaļevskis.

 

Ulbrokas un Liepājas pirmais mačs, kas notika komandas "Kurši/Ekovalis" laukumā, cīņa izvērtās ļoti sīva, bet uzvaru pēcspēles metienos ar 11:10 svinēja ulbrokieši. Šovakar "Betsafe Oxdog Ulbroka" liepājniekus uzņēma pie sevis, un jau 5.minūtē mājinieks Kārlis Jānis Petrovskis ar precīzu metienu atklāja rezultātu – 1:0. Liepājniekam Arvim Aniņam vēl tajā pašā minūtē izdevās atjaunot neizšķirtu (1:1), bet pēc pirmā perioda ulbrokiešiem bija jau triju vārtu pārsvars – 4:1. Otrās trešdaļas laikā laukuma saimnieki šo savu handikapu nosargāja – 7:4. Pēdējā periodā daudz aktīvāk uzbruka viesi, kuri arī guva vairāk vārtu, bet apdraudēt mājinieku uzvaru viņiem tomēr neizdevās. Ulbrokas florbolisti svinēja panākumu ar 10:8.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika atzīts divu vārtu autors Kārlis Jānis Petrovskis. Rolands Kovaļevskis izcēlās ar trim goliem, bet kasparam Šķēlam 2 (1+1) rezultativitātes punkti. Labākā spēlētāja balvu Liepājas komandā saņēma "hat-trick" autors Kaspars Klamers. 3 (1+2) rezultativitātes punkti Gintam Siliņam, bet pa 2 (1+1) punktiem savāca Ričards Dēvits un Mihails Kostusevs. Ulbrokas komandai pēc šī panākuma turnīra tabulā ir jau 42 punkti un pirmā vieta, bet liepājnieki ar 30 punktiem atrodas septītajā pozīcijā.

SF
JUGLASCIEMS