Ķekavas derbijā trešo reizi uzvar FK "Ķekava"

12.01.2019

kekava_18visas.jpg

Vienīgo šodien notikušo ELVI florbola līgas sievietēm spēli var dēvēt par Ķekavas derbiju, jo tajā tikās divas viena novada komandas – "Ķekavas Bulldogs" florbolistes, būdamas mājinieču lomā, uzņēma "Ķekavu". Trešo reizi šajā sezonā pārākas izrādījās FK "Ķekava" spēlētājas, bet šoreiz ar tikai četru vārtu pārsvaru – 8:4. Uzvarētāju sastāvā neapturama bija Paula Metāla, kuras kontā 6 (4+2) punkti.

 

Abas Ķekavas komandas šosezon nūjas krustoja jau trešo reizi, bet divos pirmajos mačos ievērojami pārāka bija FK "Ķekava", kas svinēja pārliecinošas uzvaras ar 20:4 un 15:4. Arī šodienas spēlē "Ķekava" nekavējās izvirzīties vadībā, Pēc Paulas Metālas un Klintas  Mārtiņjēkabas metieniem panākot 2:0. Līdz pirmajam pārtraukumam "Ķekavas Bulldogs" Kristiānas Grāvītes personā vienus vārtus atguva. Otrā trešdaļa sākās ar mājinieču ofensīvu – savus otros vārtus guva Grāvīte (2:2), bet 24.minūte "buldodzes" vadībā ar 3:2 jau izvirzīja Letīcija Kalve. Tiesa, laukuma saimnieču prieki nebija ilgi, jo pretinieces pasteidzās atbildēt ar trim goliem pēc kārtas, vadības grožus atkal pārņemot savās rokās – 5:3. Pirms pēdējā perioda "Ķekavai" gan bija tikai vienu vārtu pārsvars – 5:4. Pēdējās trešdaļas laikā FK "Ķekava" spēlētājas guva trīs bezatbildes vārtus un varēja svinēt uzvaru ar 8:4.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Paula Metāla, kura ar 6 (4+2) punktiem bija arī rezultatīvāka. 3 (1+2) punkti Elīzas Elizabetes Bērziņas kontā, bet ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Ieva Bušmane. Labākās spēlētājas balvu "Ķekavas Bulldogs" sastāvā saņēma Kristiāna Grāvīte, kura bija rezultatīvākā ar 3 (2+1) punktiem. FK "Ķekava" pēc šīs uzvaras ir 21 punkts, turnīra tabulā tā ieņem 3.vietu. "Ķekavas Bulldogs" ar septiņiem punktiem atrodas piektajā pozīcijā.

JUGLASCIEMS