"Ķekavas Bulldogs" atzīst Igaunijas izlases pārākumu

01.12.2018

bulldogs_gravite.jpg

Šodien viena spēle tika aizvadīta ELVI florbola līgā sievietēm – "Ķekavas Bulldogs" savā laukumā uzņēma Igaunijas izlasi, kam piekāpās ar 6:11. Ķekaviešu rindās ar "hat-trick" izcēlās Kristiāna Grāvīte.

 

"Ķekavas Bulldogs" florbolistēm šosezon šī bija jau otrā tikšanās ar Igaunijas sieviešu izlasi. Pirmajā mačā, kas norisinājās igauniešu laukumā Tartu, ķekavietes tika sagrautas ar 20:3. Šīsdienas cīņas scenārijs bija pavisam citāds. Spēles rezultātu gan atklāja viešņas – 5.minūtē Judīte Hivarinena panāca 1:0, bet tas arī bija vienīgais vārtu guvums visa pirmā perioda laikā. Otrās trešdaļas sākumā Letīcija Kalve ar precīzu metienu panāca izlīdzinājumu (1:1), neizšķirts uz rezultātu tablo bija arī pēc otrajām divdesmit minūtēm – 3:3. Pēdējā perioda sākumā Kristiāna Grāvīte pat izvirzīja "Ķekavas Bulldogs" vadībā ar 4:3. Tiesa, pēc tan Igaunijas izlases spēlētājas guva četrus vārtus pēc kārtas, nosverot uzvaras svaru kausus savā pusē – 7:4. Atlikušajās desmit minūtēs laukuma saimniecēm lauzt spēles gaitu vairs nebija pa spēkam – igaunietes varēja svinēt uzvaru ar 11:6.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Kate Kūtisāre, kura ar 4 (3+1) punktiem bija rezultatīvākā. 3 (2+1) punkti viņas komandas biedrenei Merli Suvarei, divus vārtus guva Edīte Parnika, bet 2 (1+1) punkti Janei Klavanei. Labākās spēlētājas balvu "Ķekavas Bulldogs" sastāvā Kristiāna Grāvīte, kura šajā mačā izcēlas ar trim vārtu guvumiem. 2 (1+1) punkti Līgas Vancānes kontā. Igaunijas izlase pēc šīs uzvaras ar 20 punktiem atguva turnīra tabulas līderes godu, bet Ķekavas komandai joprojām septiņi punkti un priekšpēdējā pozīcija.

SF
JUGLASCIEMS