"Lielvārde/Fat Pipe" savu uzvaru sēriju turpina mačā pret "Lekringu"

03.11.2018

lielvarde_puzulis.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem septīto panākumu pēc kārtas guvusi "Lielvārde/Fat Pipe", kas šovakar savā laukumā ar 4:2 pārspēja Cēsu "Lekringu". Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Raivis Puzulis, kurš 31 minūtē atvairīja visus deviņus pretinieku izdarītos metienus.

 

"Lielvārde/Fat Pipe", kas šo sezonu bija sākusi ar zaudējumu Talsos, bet pēc tam guvusi sešas uzvaras pēc kārtas, šovakar savā laukumā uzņēma titulēto Cēsu komandu "Lekrings", kas Lielvārdē ieradās ar diviem pēc kārtas piedzīvotiem zaudējumiem - "Kuršiem/Ekovalis" un "Rubenei". Kopumā cēsniekiem pirms šī mača bija tikai trīs uzvaras. Jau no spēles sākuma cēsnieki centās pēc iespējas vairāk kontrolēt bumbiņu, taču metienu pa pretinieku vārtiem bija maz. Rezultāts tika atklāts 6.minūtē, kad lielvārdieša Jura Gribusta raidītā bumbiņa ne bez pretinieku palīdzības atrada vietu Cēsu komandas vārtos – 1:0. 16.minūtē Toms Akmeņlauks prefekti realizēja soda metienu, panākot jau 2:0. Otrajā trešdaļā vārti netika gūti, bet tikai 51.minūtē savu pirmo golu iemeta viesi (Pēteris Trekše), samazinot laukuma saimnieku pārsvaru līdz minimumam – 1:2. Nekavējoties sekoja lielvārdiešu Aivja Kusiņa un Ervīna Torstera atbilde – 4:1. Cēsu komandas labā vēl vienus vārtus guva Kaspars Bernāts, tomēr uzvaru ar 4:2 svinēja "Lielvārde/Fat Pipe".

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika atzīts vārtsargs Raivis Puzulis, kurš Lielvārdes komandas vārtus sargāja pusi spēles laika, atvairot visus deviņus pretinieku metienus. Neviens viņa komandas biedrs neguva vairāk par vienu rezultativitātes punktu. Labākā spēlētāja balvu Cēsu komandas sastāvā saņēma Kevins Šmits, kurš šajā mačā ar rezultativitāti gan neizcēlās. Pēc šīs uzvaras "Lielvārde/Fat Pipe" ar 20 punktiem turnīra tabulā ieņem otro vietu, bet Cēsu "Lekringam" joprojām ir tikai astoņi punkti un 8.vieta.

 

"Lielvārde/Fat Pipe" - "Lekrings" 4:2 (2:0, 0:0, 2:2)

Metienu attiecība:

22:26 (8:4, 6:11, 8:11)

Rezultatīvākie:

"Lielvārde/Fat Pipe" – Aivis Kusiņš 1 (1+0), Toms Akmeņlauks 1 (1+0), Juris Gribusts 1 (1+0), Ervīns Torsters 1 (1+0), Ralfs Jonikāns 1 (0+1), Sandis Mihailovskis 1 (0+1).

"Lekrings" – Kaspars Bernāts 1 (1+0), Pēteris Trekše 1 (1+0), Emīls Dzalbs 1 (0+1), Roberts Zande 1 (0+1).


SF
JUGLASCIEMS