"Lielvārde/Fat Pipe" uzvar ogrēniešus un atgūst līderes godu

14.10.2018

lielvarde_skadins18.jpg

Par ELVI florbola līgas vīriešiem turnīra tabulas līderi atkal kļuvusi "Lielvārde/Fat Pipe", kas šovakar viesos ar 11:6 pieveica "Ogres Vilkus". Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Artūrs Skadiņš, kura kontā četri vārtu guvumi.

 

"Lielvārde/Fat Pipe" Ogrē ieradās ar piecu uzvaru sēriju un nepārprotamu vēlmi gūt arī sesto, lai pārtraukumā, kas saistīts ar vīriešu izlases dalību starptautiskā turnīrā Slovākijā, varētu doties kā līgas līdere. "Ogres Vilku" nometnē pozitīvisma noteikti bija mazāk, jo sezona sākta ar sešiem zaudējumiem pēc kārtas, turklāt iepriekšējā mačā tika piedzīvots pamatīgs pēriens Kocēnos (0:19). Tas gan nenozīmēja, ka ogrēnieši nebija noskaņoti "paraustīt aiz ūsām" titulētos kaimiņus, pie izdevības atņemot viņiem kādu punktu.

 

Spēle sākās ar noraidījumu viesu rindās – par nepareizu inventāru lielvārdiešiem tika piespriests divu minūšu sods. Nepareizais inventārs šoreiz bija getras, kas "Lielvārdes/Fat Pipe" spēlētājiem bija tādā pašā krāsā, kā mājiniekiem – melnā. Noteikumi paredz, ka zeķu krāsai jāatšķiras. "Ogres Vilki" šo likteņa dāvanu prata izmantot – 2.minūtē spēles rezultātu ar precīzu metienu atklāja viņu uzbrukuma līderis Elvijs Jankovskis (1:0). Lielvārdiešiem, lai atspēlētos, bija vajadzīgas tieši trīs minūtes – pēc Sandra Virsnīša patāla raidījuma rezultāts kļuva neizšķirts (1:1). Līdz pirmajam pārtraukuma ogrēnieši vēl divas reizes izvirzījās vadībā, bet viesi nekavējās ar atbildes golu – 3:3. Spēles vidū Lielvārdes florbolistiem bija tikai vienu vārtu pārsvars (6:5), bet uzreiz pēc tam mājinieki burtiski salaida un pirms pēdējā perioda jau zaudēja ar 5:9. Visā spēlē "Lielvārde/Fat Pipe" svinēja uzvaru ar 11:6.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Artūrs Skadiņš, kurš šajā mačā atguva vārtu gūšanas "garšu" – četri goli. 4 (3+1) rezultativitātes punkti viņa komandas biedram Jurim Gribustam, pa trim punktiem savāca Sandris Virsnītis un Toms Akmeņlauks, bet 2 (1+1) punkti Alvim Savinam. Labākā spēlētāja balvu ogrēniešu sastāvā saņēma Elvijs Jankovskis, kurš izcēlās ar "hat-trick". Markusam Januševskim 2 (1+1) punkti. Pēc šīs uzvaras "Lielvārdei/Fat Pipe" 17 punktu un atgūta pirmā vieta turnīra tabulā. "Ogres Vilki" joprojām bez punktiem.

 

FK "Ogres Vilki" – "Lielvārde/Fat Pipe" 6:11 (3:3, 2:6, 1:2)

Metienu attiecība:

24:33 (8:12, 6:11, 10:10)

Rezultatīvākie:

FK "Ogres Vilki" – Elvijs Jankovskis 3 (3+0), Markuss Januševskis 2 (1+1), Armands Osis 1 (1+0), Roberts Paupe 1 (1+0), Edgars Birkenfelds 1 (0+1), Reinis Kārlis Rutkis 1 (0+1), Stefans Roberts Dimza 1 (0+1).

"Lielvārde/Fat Pipe" – Artūrs Skadiņš 4 (4+0), Juris Gribusts 4 (3+1), Sandris Virsntis 3 (2+1), Toms Akmeņlauks 3 (0+3), Alvis Savins 2 (1+1), Kaspars Mudelis 2 (0+2), Aivis Kusiņš 1 (1+0), Rūdis Žukelis 1 (0+1), Ervīns Torsters 1 (0+1).


SF
JUGLASCIEMS