My Floorball mēneša spēlētāji - Mūrniece un Puriņš

23.03.2018

myfloorball.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi "MY FLOORBALL" mēneša labākos spēlētājus ELVI florbola līgā februārī. Par tādiem atzīti divi uzbrucēji - Anna Mūrniece no komandas "Ķekavas Bulldogs" un Edgars Puriņš no Stalbes "Pārgaujas". Balvas mēneša labākajiem spēlētājiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu "SPORT REVOLUTION", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu "MY FLOORBALL".

 

Sieviešu komanda "Ķekavas Bulldogs" ar Annu Mūrnieci sastāvā pagājušajā mēnesī  aizvadīja četras spēles, gūstot divus panākumus. "Ķekavas Bulldogs" savā laukumā ar 9:7 pārspēja vicelīderi "NND Rīga" (Mūrniece guva 3 (2+1) punktus), kā arī ar 7:5 pieveica "Ķekavu" (Mūrniecei četri goli un labākās spēlētājas balva). Vēlreiz tiekoties ar "NND Rīga", ķekavietes piekāpās ar 4:6, bet "Ķekavai" zaudēja ar 4:5 (Mūrniecei viens vārtu guvums). Anna Mūrniece šajā sezonā piedalījusies 17 spēlēs, sakrājot 22 (18+4) punktus un savā komandā ir ceturtā rezultatīvākā. Viņas komanda "Ķekavas Bulldogs" regulārajā turnīrā ierindojās 4. vietā, bet pirmajā pusfināla sērijas spēlē ar 4:11 atzina "NND Rīga" pārākumu.

 

Komanda "SK Pārgauja" ar Edgaru Puriņu uzbrukuma smailē februārī piedalījās piecās spēlēs, visās svinot uzvaru. Stalbieši viesos ar 9:3 sakāva "Bausku" (Puriņam 2 (1+1) punkti), bet Igaunijas čempionvienību "EMU SK" pieveica ar 10:5. Savā laukumā "Pārgauja" ar 7:6 pārspēja Liepājas komandu "Kurši/Ekovalis" (Puriņam 3 (2+1) punkti), regulārajā turnīrā izcīnot 8. vietu un iegūstot tiesības piedalīties izslēgšanas spēlēs). Uzvaras tika gūtas arī pirmajos divos ceturtdaļfināla sērijas mačos, pretinieku laukumā pārspējot regulārā turnīra uzvarētāju "Lielvārdi/Fat Pipe" - 6:3 (Puriņam divi goli) un 4:2 (Puriņam 2 (1+1) punkti). Ceturtdaļfināla sērijā pret lielvārdiešiem Stalbes komanda izcīnīja uzvaru ar 4:3, bet pusfināla sērijā pret FBK "Valmiera" pēc diviem mačiem ir līdzsvars - 1:1. Sērija turpināsies līdz vienas komandas četrām uzvarām. Edgars Puriņš šosezon piedalījies 30 spēles un ar 36 (27+9) punktiem "Pārgaujas" rindās ir trešais rezultatīvākais.

 

MY FLOORBALL balvas ieguvēji 2017./2018.g. sezonā

MĒNESIS

ELVI FL sievietēm

ELVI FL vīriešiem

Septembris

Lība Daija Mikova (Rubene)

Pāvels Semjonovs (EMU SK)

Oktobris

Paula Egle (NND Rīga)

Toms Akmeņlauks (Lielvārde/Fat Pipe)

Novembris

Santa Torstere (NND Rīga)

Kaspars Šķēls (Betsafe/Ulbroka)

Decembris

Anna Ankudinova (Ķekavas Bulldogs)

Jānis Ragovskis (Talsu/NSS Krauzers)

Janvāris

Monika Džigure (Lekrings)

Klāvs Jansons (Ķekava)

Februāris

Anna Mūrniece (Ķekavas Bulldogs)

Edgars Puriņš (SK Pārgauja)

 

MY FLOORBALL

SF
JUGLASCIEMS