A.Raituma florbola skola aicina pieteikties vasaras nometnei

21.03.2018

fbevent.jpg

No 9. līdz 14. jūlijam Talsos notiks vasaras nometne jaunajiem florbolistiem, ko organizē "Arta Raituma florbola skola". Pieteikšanās nometnei - līdz 9. jūnijam.

 

"Arta Raituma florbola skola" ir florbola nometne, kas pulcēs florbola spēlētājus, kuru mērķis ir celt savu meistarību, lai kļūtu konkurētspējīgi ne tikai Latvijas florbola laukumos, bet arī lai pierādītu sevi otrpus Baltijas jūrai. Florbola nometne jaunos spēlētājus gaidīs divas reizes gadā - ziemas un vasaras brīvlaikos.

 

Florbola nometnē jaunajiem florbolistiem vēl meistarīgākiem palīdzēs kļūt Mārtiņš Maķevics, kurš trīs reizes atzīts par Latvijas Florbola savienības labāko jaunatnes treneri un ar saviem audzēkņiem sasniedzis visu iespējamo un neiespējamo. Kā mest, kā tikt līdz brīvam metienam un, kas vēl svarīgāk, kā gūt vārtus, jums mācīs un ar saviem amata noslēpumiem dalīsies Toms Bitmanis, kurš divas reizes kļuvis par Virslīgas rezultatīvāko spēlētāju, bet pērn izmēģināja spēkus arī Zviedrijā, kur plecu pie pleca cīnījās ar pasaules labāko florbolistu Kimu Nilsonu. Latvijas izlases kandidāts Andris Blumbahs, kurš Latvijas florbola čempionāta Virslīgā paspējis izcīnīt jau piecas medaļas, rūpēsies par jauno florbolistu nūjas pārvaldīšanas tehnikas un piespēļu tehnikas pilnveidošanu un bagātināšanu. Treneriem asistēs jaunais supertalants Jānis Ragovskis, kurš paspējis sevi pierādīt ne tikai Latvijas čempionāta Virslīgā, bet arī Latvijas junioru un pieaugušo izlasē. Par spēlētāju fizisko sagatavotību un traumu profilaksi rūpēsies fizioterapeite Santa Matroze, kura zina, kas nepieciešams, lai spēlētāji varētu ne tikai skriet, bet arī spētu atjaunot spēkus un sportā saglabātu ilggadību. Nometnes patrons Artis Raitums sevi pierādījis ne tikai Latvijā, izcīnot visa kaluma medaļas un individuālos titulus, bet arī Somijā, kur veiksmīgi sevi apliecināja gan kā treneris, gan kā spēlētājs. Artis zina, ko nozīmē spēlēt Top līmenī un kādas īpašības ir nepieciešamas spēlētājiem, lai tur nokļūtu. Artis strādās pie tā, lai nometnes spēlētāji iemācītos būt maksimāli bīstami katrā spēles epizodē un izmantotu katru mazāko iespēju un pretinieku kļūdu, lai gūtu vārtus un atnestu savai komandai uzvaru.

 

Kad un kur?

 

"Arta Raituma florbola skolas" vasaras nometne notiks Talsu Valsts ģimnāzijas sporta hallē no 09.07.2018. līdz 14.07.2018.

 

Nometnes programma

 

Nometnē katru dienu notiks četri 1h un 20 min gari treniņi, kā arī dažādas ar florbolu nesaistītas aktivitātes - dažādas sporta spēles un aktivitātes brīvā dabā, pārrunas ar treneriem u.c.

 

Kas var piedalīties?

 

Nometnē tiek uzņemti zēni un meitenes no 9 līdz 18 gadu vecumam.

 

Dalības maksa

 

Vasaras nometnes dalības maksa ir 160 eiro (dzīvošana viesnīcā "Talsi" un ēdināšana 4 x dienā), 130 eiro (dzīvošana skolā uz saviem matračiem un ēdināšana 4 x dienā) vai 90 eiro (bez naktsmītnes, bet ar ēdināšanu 2 x dienā).

 

Pieteikšanās

 

Vasaras nometnei pieteikumi tiks pieņemti līdz 09.06.2018.

 

Lai pieteiktos nometnei, nepieciešamas aizpildīt pieteikuma anketu (ŠEIT), pēc kuras iesniegšanas savā e-pastā saņemsiet nometnes dalībnieka aptaujas lapu, kā arī rēķinu par depozīta maksu 40 eiro apmērā. Pirms nometnes ar katra dalībnieka vecākiem vai aizbildņiem tiks slēgts rakstisks līgums.

 

Ko vēl mēs piedāvājam?

 

Mums tiešām rūp mūsu florbola nākotne un jūsu izaugsme. Tāpēc piedāvāsim ne tikai sadarbību nometnes laikā, bet arī sniegsim rekomendācijas un konsultēsim par jums interesējošajiem jautājumiem arī pēc nometnes. Ja nepieciešams, palīdzēsim ar kontaktiem, ja būsiet pietiekoši spējīgs un gribošs, lai spēlētāja karjeru turpinātu ārzemēs.

 

Izmantotie resursi: Arta Raituma florbola skola

JUGLASCIEMS