"Talsu NSS/Krauzers" pārliecinoši revanšējas čempioniem

03.03.2018

talsi_bitmanis.jpg

Pirmo uzvaru ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtdaļfinālā izcīnījusi "Talsu NSS/Krauzers", kas šovakar savā laukumā ar 8:2 sagrāva pašreizējo čempioni "Betsafe/Ulbroka", sērijā panākot 1:2. Uzvarētāju rindās 4 (2+2) punktus sakrāja Toms Bitmanis.

 

"Betsafe/Ulbroka" sērijas pirmās divas spēles, kas notika čempionu laukumā, aizvadīja ļoti pārliecinoši, svinot uzvaras ar 8:2 un 9:1. Šovakar, pirmo reizi viesojoties Talsos, ulbrokiešu uzbrucējs Kaspars Šķēls 6. minūtē atklāja spēles rezultātu (1:0), bet, kā vēlāk izrādījās, tā bija vienīgā reize, kad "Betsafe/Ulbroka" atradās vadībā. Līdz pirmajam pārtraukumam talsinieki, pateicoties Mareka Stančika vārtu guvumam, panāca izlīdzinājumu (1:1), bet jau otrās trešdaļas laikā izvirzījās vadībā ar 7:2. Pēdējā periodā "Talsu NSS/Krauzers" savu handikapu vēl nedaudz palielināja un varēja svinēt pirmo uzvaru - 8:2, sērijā 1:2.

 

Balvu kā labākais spēlētājs Talsu komandā saņēma Jānis Ragovskis, kurš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Marekam Stančikam 3 (2+1) punkti, bet rezultatīvākais ar 4 (2+2) punktiem bija Toms Bitmanis. Par labāko starp ulbrokiešiem atzina Niku Ķuzuli, kurš ar rezultativitāti neizcēlās, viņa komandas biedram Edžum Ceriņam 2 (1+1) punkti. Rīt abas komandas turpat Talsos vēlreiz krustos nūjas.

SF
JUGLASCIEMS