"Betsafe/Ulbroka" turpina graut "Talsu NSS/Krauzeru"

25.02.2018

ulbroka_18.jpg

Pagaidām izskatās, ka nekādas intrigas nebūs ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtdaļfināla sērijā, kurā čempione "Betsafe/Ulbroka" mērojas spēkiem ar komandu "Talsu NSS/Krauzers". Ja vakar ulbrokieši savā laukumā kurzemniekus sakāva ar 8:2, tad šovakar iznākums bija ļoti līdzīgs - 9:1. Ulbrokas komandas vārtsargs Māris Ronis atvairīja 28 no 29 pretinieku metieniem.

 

Pašreizējā čempione "Betsafe/Ulbroka" ceturtdaļfināla sēriju pret "Talsu NSS/Krauzeru" sāka vakar, savā laukumā sakaujot kurzemniekus ar 8:2. Šovakar abas komandas atkal tikās Ulbrokas komandas laukumā, kur mājinieki jau pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 4:0. Pa vārtu guvumam Jāņa Justamenta, Rolanda Kovaļevska, Kaspara Šķēla un Edžus Ceriņa kontā. Tikai otrās trešdaļas vidū talsinieki guva, kā vēlāk izrādījās, savus goda vārtus šajā mačā - 1:5, precīzais metiens Kriša Treimaņa kontā. Pirms otrā pārtraukuma mājinieki atradās vadībā ar 6:1, bet visā mačā triumfēja ar 9:1.

 

Labākā spēlētāja balvu Ulbrokas komandas sastāvā saņēma vārtsargs Māris Ronis, kurš atvairīja 28 no 29 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie viņa komandā ar 3 (2+1) punktiem katram bija Edžus Ceriņš un Kaspars Šķēls, ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Kārlis Bulāns, bet Kristera Eglīša un Rolanda Kovaļevska kontā pa 2 (1+1) punktiem. Par labāko starp talsiniekiem tika atzīts Renārs Stančiks, kurš ar rezultativitāti gan nebija izcēlies. Sērijā, kas nākamās nedēļas nogalē turpināsies Talsos, vadībā ar 2:0 izvirzījušies ulbrokieši.

JUGLASCIEMS