"Pārgauja" vēlreiz pieveic "Lielvārdi/Fat Pipe"

25.02.2018

pargauja_rajeckis18.jpg

Otro uzvaru ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtdaļfināla sērijas divās spēlēs izcīnījusi Stalbes komanda "SK Pārgauja", kas arī šovakar pretinieku laukumā pārspēja regulārā turnīra uzvarētāju "Lielvārdi/Fat Pipe" - 4:2. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts komandas kapteinis Mārtiņš Rajeckis.

 

Vakar, kad "Lielvārde/Fat Pipe" un "Pārgauja" pirmo reizi spēkojās Lielvārdes novada sporta centrā, lielvārdieši, lai arī viņi skaitījās šī pāra favorītu lomā, tā arī ne reizes neizvirzījās vadībā un galarezultātā piekāpās ar 3:6. Šovakar lielvārdieši bija tie, kuri atklāja spēles rezultātu - pirmā perioda pēdējā minūtē precīzs metiens padevās Sandim Mihailovskim (1:0). Lai arī tieši pēc minūtes jeb otrās trešdaļas pašā sākumā stalbiešu spēlējošais treneris Ingus Laiviņš atjaunoja neizšķirtu (1:1), pēc 22 sekundēm laukuma saimniekus vadībā atkal izvirzīja Antons Žuks - 2:1. Grūti būtu iedomāties, bet tie, kā vēlāk izrādījās, bija Lielvārdes florbolistu pēdējie vārti šajā mačā. Vēl līdz otrajam pārtraukumam Mārtiņš Rajeckis un Edgars Puriņš vadībā ar 3:2 izvirzīja "Pārgauju", bet pēdējā periodā tika gūti tikai vieni vārti - Kristiāns Miezītis nofiksēja Stalbes komandas uzvaru ar 4:2. Lielvārdieši pamatlaika pēdējo triju  minūšu laikā darbojās ar sešiem laukuma spēlētājiem, bet rezultāts vairs nemainījās.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Stalbes komandas kapteinis Mārtiņš Rajeckis, kuram šajā 2 (1+1) punkti, tāda pati rezultativitāte arī viņa maiņas partnerim Edgaram Puriņam. Par labāko starp lielvārdiešiem atzina vārtsargu Jānis Bramani, kurš atvairīja 17 no 21 pretinieku metiena. Sērijā līdz četrām uzvarām vadībā ar 2:0 izvirzījusies "Pārgauja", cīņa atjaunosies nākamās nedēļas nogalē Cēsīs.

 

"Lielvārde/Fat Pipe" - "SK Pārgauja" 2:4 (1:0, 1:3, 0:1)

Metienu attiecība:

24:21 (6:4, 9:10, 9:7)

Rezultatīvākie:

"Lielvārde/Fat Pipe" - Sandis Mihailovskis 1 (1+0), Antons Žuks 1 (1+0), Ralfs Jonikāns 1 (0+1), Atis Blinds 1 (0+1).

"SK Pārgauja" - Mārtiņš Rajeckis 2 (1+1), Edgars Puriņš 2 (1+1), Kristiāns Miezītis 1 (1+0), Ingus Laiviņš 1 (1+0), Olafs Zvīnis 1 (0+1).

SF
JUGLASCIEMS