"NND Rīga" salauž "Ķekavas Bulldogs" pretestību

24.02.2018

nnd_priede.jpg

Šovakar viena spēle notika ELVI florbola līgā sievietēm - komanda "Ķekavas Bulldogs", kuras rindās pēc traumas sadziedēšanas atgriezusies Inga Ametere, uzņēma regulārā turnīra vicelīderi "NND Rīga". Otrā perioda sākumā rīdzinieces vēl atradās iedzinējās ar 1:3, bet galarezultātā svinēja uzvaru ar 6:4. Uzvarētāju labā 3 (2+1) punktus guva Ieva Priede.

 

Elvi florbola līgā sievietēm komandām regulārajā turnīrā vēl jāaizvada pa pāris spēlēm, viena no tādām šovakar notika Ķekavā, kur vietējā komanda "Ķekavas Bulldogs" uzņēma "NND Rīgu", ar ko līdz šosezon uzvaras bija dalītas uz pusēm (1:8 un 9:7). Ķekavietes bija noskaņotas ļoti kaujinieciski - jau pirmā perioda vidū viņas pēc Lindas Dadajevas un Annas Ankudinovas metieniem izvirzījās vadībā ar 2:0. 14. minūtē ar vārtu guvumu atbildēja rīdziniece Ieva Priede (1:2). Otrās trešdaļas sākumā pirmos vārtus šajā sezonā iemeta Ķekavas komandas uzbrucēja Inga Ametere, kas ilgstoši dziedēja traumu, tāpēc šī viņai bija atgriešanās spēle - 3:1. Līdz otrajam pārtraukumam viešņas guva četrus vārtus pēc kārtas, pārņemot vadības grožus - 5:3. Pēdējā periodā sāncenses apmainījās ar rezultatīviem metieniem, "NND Rīga" varēja svinēt uzvaru ar 6:4.

 

Balvu kā labākā spēlētāja uzvarētāju rindās saņēma Karīna Saidova, kura izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Rezultatīvākā ar 3 (2+1) punktiem bija Ieva Priede, pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Evelīna Nikolajeva un Santa Torstere. "Ķekavas Bulldogs" sastāvā kā labākajai spēlētājai tika pasniegta Ingai Ameterei, kuras kontā divi goli. 2 (1+1) punktus sakrāja Anna Ankudinova. Galvaspilsētas komandai "NND Rīga" pēc šī panākuma turnīra tabulā ir 34 punkti un 2. vieta. "Ķekavas Bulldogs" ar 21 punktu ieņem 3. vietu.

JUGLASCIEMS