Čempioni sāk ar pārliecinoši uzvaru pār "Talsu NSS/Krauzeru"

24.02.2018

20140920-juskevics2.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem čempione "Betsafe/Ulbroka" ceturtdaļfināla sērijas pirmajā spēlē savā laukumā uzņēma Kurzemes komandu "Talsu NSS/Krauzers". Ulbrokieši savus viesus sagrāva ar 8:2, pa trim rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā guva Ainārs Juškēvičs un Kristers Eglītis.

 

Pašreizējā čempione "Betsafe/Ulbroka" ceturtdaļfinālā spēkojas ar komandu "Talsu NSS/Krauzers", ko regulārajā turnīrā savā laukumā pieveica ar 6:4, bet viesos zaudēja ar 5:7. Šovakar Ulbrokā čempioni pirmos vārtus guva tikai četras sekundes pirms pirmā pārtraukuma - 1:0, rezultātu atklāja Rolands Kovaļevskis. Otrajā trešdaļā pēc Kārļa Bulāna, Kaspara Škēla un Aināra Juškēviča metieniem rezultāts kļuva jau 4:0. Tikai 40. minūtē savus pirmos vārtus šajā mačā guva talsinieki sava kapteiņa Arta Raituma personā - 4:1. Arī pēdējo periodu ļoti pārliecinoši aizvadīja "Betsafe/Ulbroka", kas savu pārsvaru dubultoja un svinēja uzvaru ar 8:2.

 

Labākā spēlētāja balva uzvarētāju sastāvā tika divu vārtu autoram Kārlim Bulānam. Divi goli arī Rolanda Kovaļevska kontā, bet rezultatīvākie ar trim punktiem katram bija Ainārs Juškēvičs un Kristers Eglītis. Par labāko spēlētāju starp talsiniekiem atzina Mareku Stančiku, kurš ar rezultativitāti gan nebija izcēlies. Sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījusies "Betsafe/Ulbroka", rīt pulksten 19.00 abas komandas turpat Ulbrokas sporta kompleksā spēkosies vēlreiz.

JUGLASCIEMS