My Floorball mēneša spēlētāja balva - Džigurei un Jansonam

20.02.2018

myfloorball.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi "MY FLOORBALL" mēneša labākos spēlētājus ELVI florbola līgā janvārī. Par tādiem atzīti divi uzbrucēji - Monika Džigure no Cēsu komandas "Lekrings" un Klāvs Jansons no "Ķekavas". Balvas mēneša labākajiem spēlētājiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu "SPORT REVOLUTION", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu "MY FLOORBALL".

 

Cēsu sieviešu komanda "Lekrings", kas tikai šosezon debitēja Virslīgā, ar Moniku Džiguri sastāvā pagājušajā mēnesī aizvadīja trīs spēles un izcīnīja savu pirmo uzvaru. Panākums tika gūts viesos, ar 7:5 pārspējot "Ķekavu" (Džigurei četri vārti un labākās spēlētājas gods). Vēl "Lekrings" janvārī viesos ar 0:8 zaudēja čempionei "Rubenei" (Kocēno), kā arī ar 5:6 piekāpās komandai "Ķekavas Bulldogs" (Džigurei viens vārtu guvums). Monika Džigure šosezon piedalījusies tikai desmit spēlēs, kuru laikā guvusi 10 (9+1) punktus. Viņas komanda "Lekrings" arī šomēnes spēja uzvarēt "Ķekavu", tāpēc turnīra tabulā cēsniecēm ir jau seši punkti, bet joprojām pēdējā vieta. Regulārajā turnīrā "Lekringam" vēl jāaizvada divas spēles un pat ir teorētiska iespēja kvalificēties izslēgšanas spēlēm.

 

Komanda "Ķekava" ar Klāvu Jansonu uzbrukuma smailē janvārī piedalījās trijās spēlēs, gūstot divas uzvaras. Ķekavieši savā laukumā ar 7:6 pārspēja "Lielvārdi/Fat Pipe" (Jansonam 3 (2+1) punkti), ar 4:6 piekāpās "Talsu NSS/Krauzeram" (Jansonam viena rezultatīva piespēle), kā arī ar 9:7 pieveica Stalbes "Pārgauju" (Jansonam "hat-trick" un labākā spēlētāja balva). Klāvs Jansons šosezon laukumā devies 21 spēlē, gūstot 49 (34+15) punktus, un savā komandā ir rezultatīvākais, bet visā līgā - piektais labākais punktu guvējs. "Ķekava" regulārajā turnīrā ar 39 punktiem ierindojās 4. vietā, pirmo reizi kluba vēsturē kvalificējoties izslēgšanas spēlēm.

 

MY FLOORBALL balvas ieguvēji 2017./2018.g. sezonā

MĒNESIS

ELVI FL sievietēm

ELVI FL vīriešiem

Septembris

Lība Daija Mikova (Rubene)

Pāvels Semjonovs (EMU SK)

Oktobris

Paula Egle (NND Rīga)

Toms Akmeņlauks (Lielvārde/Fat Pipe)

Novembris

Santa Torstere (NND Rīga)

Kaspars Šķēls (Betsafe/Ulbroka)

Decembris

Anna Ankudinova (Ķekavas Bulldogs)

Jānis Ragovskis (Talsu/NSS Krauzers)

Janvāris

Monika Džigure (Lekrings)

Klāvs Jansons (Ķekava)

 

MY FLOORBALL

JUGLASCIEMS