Ogres "vilki" rāda zobus čempioniem

17.02.2018

ulbroka_18.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem regulārā turnīra pēdējā kārtā pašreizējā čempione "Betsafe/Ulbroka" viesojās pie debitantes "Ogres Vilki". Ogrēnieši, kuri turnīra tabulā jau iepriekš bija sev rezervējuši pēdējo vietu, divus periodus ar titulētajiem pretiniekiem cīnījās kā līdzīgi ar līdzīgiem, taču galarezultātā piekāpās ar 3:6. Ulbrokiešu sastāvā ar "hat-trick" izcēlās Edžus Ceriņš.

 

"Ogres Vilki", kas savā pirmajā Virslīgas sezonā izcīnīji vienu uzvaru, šovakar savā laukumā uzņēma čempioni "Betsafe/Ulbroka", kam regulārā turnīra pirmajā aplī piekāpās ar 6:12. Šīsdienas mača rezultāts nevienai no abām sāncensēm situāciju turnīra tabulā mainīt nevarēja, tas gan nenozīmēja, ka komandas necīnījās ar pilnu jaudu, jo ogrēnieši, kā izskatījās, ļoti gribēja gūt vēl vienu panākumu. Tieši Ogres komanda bija tā, kas 5. minūtē atklāja rezultātu - 1:0, precīzais metiens Toma Rislinga kontā. 9. minūtē ulbrokietis Ainārs Juškēvičs panāca izlīdzinājumu (1:1), līdz pirmajam pārtraukumam rezultāts vairs nemainījās. Neizšķirts (3:3) uz rezultātu tablo bija arī pēc otrās trešdaļas. Tikai pēdējā periodā Ulbrokas florbolistiem izdevās gūt trīs bezatbildes vārtus un svinēt uzvaru ar 6:3.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Edžus Ceriņš, kura kontā trīs vārtu guvumi. Divus golus iemeta Ainārs Juškēvičs. Par labāko starp ogrēniešiem atzina vārtsargu Edgaru Engelbergu, kurš atvairīja 46 no 52 pretinieku metieniem. Ogres komandas labā divus vārtus guva Elvijs Jankovskis. Līdz ar to ogrēniešiem viņu pirmā sezona ELVI florbola līgā ir noslēgušies, bet nolikums paredz, ka viņi arī nākamgad drīkstēs spēles Virslīgā. "Betsafe/Ulbroka" regulārajā turnīrā ieņēma otro vietu, bet ceturtdaļfinālā spēkosies ar komandu "Talsu NSS/Krauzers".

 

FK "Ogres Vilki" - "Betsafe/Ulbroka" 3:6  (1:1, 2:2, 0:3)

Metienu attiecība:

37:52 (15:18, 9:18, 13:16)

Rezultatīvākie:

FK "Ogres Vilki" - Elvijs Jankovskis 2 (2+0), Toms Rislings 1 (1+0), Stefans Roberts Dimza1 (0+1), Mārtiņš Ansons 1 (0+1).

"Betsafe/Ulbroka" - Edžus Ceriņš 3 (3+0), Ainārs Juškēvičs 2 (2+0), Edgars Zeidlers 2 (0+2), Niks Ķuzulis 1 (1+0), Kaspars Šķēls 1 (0+1), Jānis Justaments 1 (0+1), Matīss Kristians Morozovs 1 (0+1), Rolands Kovaļevskis 1 (0+1).

JUGLASCIEMS