"Rubene" nelaiž "Ķekavu" trijniekā

17.02.2018

rubene_matisons.jpg

Kocēnos šovakar norisinājās ELVI florbola līgas vīriešiem spēle, kurā izšķīrās regulārā turnīra trešās vietas liktenis. Vietējā "Rubene" ar 6:4 pieveica "Ķekavu", atstājot savus pretiniekus 4. vietā. Kocēniešu rindās ar 4 (1+3) punktiem izcēlās Ingars Matisons.

 

Kocēnu sporta namā šovakar notika cīņa aci pret aci par trešo vietu regulārajā turnīrā starp mājinieci "Rubeni" un "Ķekavu". Jāpiebilst, ka abu komandu pirmajā savstarpējā spēlē ar vienu vārtu pārsvaru uzvarēja ķekavieši - 11:10. Pirmā perioda laikā pēc Mārtiņa Brigmaņa un Ginta Klēģera metieniem vadībā ar 2:0 izvirzījās "Ķekava". Otrajā trešdaļā ar diviem goliem, ko guva Ingars Matisons un Atis Stepāns, atbildēja kocēnieši - 2:2. Septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām vadībā ar 4:3 atradās ķelavieši, bet tad "Rubenes" florbolisti guva trīs vārtus pēc kārtas un varēja svinēt uzvaru ar 6:4.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma Atis Stepāns, kurš šajā mačā izcēlās ar "hat-trick". Rezultatīvākais viņa komandā ar 4 (1+3) punktiem bija Ingars Matisons, bet Reiņa Mirkša kontā 2 (1+1) punkti. Par labāko spēlētāju starp ķekaviešiem atzina Mārtiņu Brigmani, kurš sakrāja 2 (1+1) punktus, Gints Klēģers izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Pateicoties šai uzvarai, Kocēnu "Rubene" ierindojās trešajā vietā, bet izslēgšanas spēles sāks ar cīņu pret Cēsu "Lekringu". "Ķekavai" ceturtā vieta, bet pretiniecēs FBK "Valmiera".


SF
JUGLASCIEMS