"Ķekava" turpina pārsteigt - šoreiz tiek "Lekringam"

15.02.2018

kekava_win.jpg

Savu labāko sezonu ELVI florbola līgā vīriešiem aizvada "Ķekava", kas regulārā turnīra izskaņā guvusi jau četras uzvaras pēc kārtas un ieņem augsto 3. vietu. Šovakar ķekavieši Cēsis prata ar 6:5 sarūgtināja titulēto "Lekringu", rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 3 (2+1) punktiem, tostarp uzvaras vārtiem, bija Mārtiņš Brigmanis.

 

"Ķekavai" jau pirmā apļa spēlē pret Cēsu "Lekringu" bija bezkompromisa cīņa, kurā uzvarētāji tika noskaidroti tikai pēcspēles metienos. Toreiz Ķekavā ar 4:3 pārāki izrādījās cēsnieki. Šovakar ķekavieši bija ieradušies atbildes vizītē Cēsīs un jau pirmo septiņu minūšu laikā izvirzījās vadībā ar 2:0 (pa golam iemeta Gints Klēģers un Klāvs Jansons). Cēsnieks Kevins Šmits ātri vien atbildēja ar savu vārtu guvumu - 1:2, līdz pirmajam pārtraukumam rezultāts vairs nemainījās. Otrās trešdaļas laikā "Lekrings" atjaunoja neizšķirtu rezultātu (2:2). Pēdējā perioda pirmajā pusē trīs vārtus guva viesi (5:2), bet laukuma saimniekiem izdevās atjaunot neizšķirtu rezultātu - 5:5. Atrisinājums nāca 14 sekundes pirms pamatlaika beigām, kad uzvaras vārtus guva ķekavieši - pēc Toma Gredzena piespēles bumbiņu "Lekringa" vārtos trieca Mārtiņš Brigmanis, ļaujot "Ķekavai" svinēt uzvaru ar 6:5.

 

Uzvaras vārtu autors Mārtiņš Brigmanis, kuram šajā mačā 3 (2+1) punkti, saņēma labākā spēlētāja balvu. Viņa komandā ar diviem goliem izcēlās Gints Klēģers, bet Klāvam Jansonam 2 (1+1) punkti. Par labāko starp cēsniekiem tika atzīts Artis Savins, kurš izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Viņa komandas biedram Kevinam Šmitam 2 (1+1) punkti. "Ķekava" pēc šīs uzvaras ar 39 punktiem nosargāja trešo vietu turnīra tabulā. "Lekringam" joprojām 32 punkti un 6. vieta.


SF
JUGLASCIEMS