"Pārgauja" pārliecinoši tiek galā ar Igaunijas čempioniem

11.02.2018

pargauja_winn.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem otro uzvaru 24 stundu laikā guvusi Stalbes komanda "Pārgauja", kas šodien Tartu ar 10:5 sakāva Igaunijas čempionvienību "EMU SK". Rezultatīvākais starp stalbiešiem ar 4 (1+3) punktiem bija Olafs Zvīnis.

 

Stalbes "Pārguja" iepriekšējā sezonā sensacionāli kļuva par ELVI florbola līgas bronzas medaļnieci, bet šosezon izmisīgi cīnās, lai kvalificētos izslēgšanas spēlēm. Vakar stalbieši viesos pārlecinoši tika galā ar "Bauskas" florbolistiem, bet šodien bija devusies uz Tartu, lai krustotu nūjas ar Igaunijas čempioni "EMU SK", ko pirmā apļa mačā bija uzvarējusi ar 8:5. Šīsdienas spēles rezultātu 2. minūtē atklāja stalbietis Olafs Zvīnis (1:0). Līdz 7. minūtei Oskars Balodis un Jānis Driļevskis bija panākuši jau 3:0. Pirmās trešdaļas vidū ar diviem goliem atbildēja laukuma saimnieki (2:3), bet pirms pirmā pārtraukuma viesu pārsvars bija divi vārti - 4:2. Otrā perioda laikā Stalbes komanda panāca jau 7:4, bet visā mačā guva pārliecinošu uzvaru ar 10:5.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika atzīts Jānis Driļevskis, kuram 2 (1+1) punkti. Rezultatīvākais ar 4 (1+3) punktiem bija Olafs Zvīnis, pa diviem goliem iemeta Kristiāns Miezītis un Lauris Ābols, 2 (1+1) punkti arī Miķelim Koknesim Roopam. Labākā spēlētāja balvu Tartu komandā saņēma vienu vārtu autors Aleksandrs Petrovs, bet rezultatīvākais ar "hat-trick" bija Aleksandrs Avtušenko.

JUGLASCIEMS