"Pārgauja" svarīgā spēlē viesos sakauj "Bausku"

15.02.2018

pargauja_ogre17.jpg

Ļoti svarīgu uzvaru cīņā par kvalificēšanos ELVI florbola līgas vīriešiem izslēgšanas spēlēm šovakar izcīnīja Stalbes "Pārgauja", kas viesos ar 9:3 sagrāva "Bausku". Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika atzīts vārtsargs Renārs Arājs.

 

Divas komandas, kuras turpina cīņu par kvalificēšanos izslēgšanas spēlēm - "Bauska" un Stalbes "Pārgauja" - šovakar krustoja nūjas baušķenieku laukumā. Pirmā apļa mačā, kas notika Stalbē, ļoti sīva cīņā uzvaru ar 10:9 izrāva laukuma saimnieki. Šīvakara spēlei bija nedaudz cits scenārijs. Rezultātu jau 46. sekundē atklāja "Pārgaujas" florbolists Kristiāns Miezītis (1:0), bet 11. minūtē ar vārtu guvumu atbildēja Bauskas komanda Toma Niedres personā - 1:1. Neizšķirts rezultāts bija arī pēc pirmā perioda (2:2). Otrās trešdaļas laikā viesi izvirzījās vadībā ar 4:3, bet pēdējā periodā "Bauska" palika "uz nulles", kamēr "Pārgauja" guva vēl piecus vārtus un svinēja pārliecinošu uzvaru ar 9:3.

 

Par labāko starp uzvarētājiem tika atzīts vārtsargs Renārs Arājs, kurš atvairīja 23 no 26 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie viņa komandā ar trim punktiem katram bija Kristiāns Miezītis, Lauris Ābols un Oskars Balodis, divus golus iemeta Olafs Zvīnis, bet 2 (1+1) punktus sakrāja Edgars Puriņš. Labākā spēlētāja balvu Bauskas komandā saņēma Lotārs Melderis, kurš ar rezultativitāti gan neizcēlās. 3 (2+1) punkti Tomam Niedrem, bet 2 (1+1) punkti Pēterim Zeltiņam. "SK Pārgauja" pēc šī panākuma ar 24 punktiem ieņem 9. vietu turnīra tabulā, bet "Bauskai" 22 punkti un 10. vieta.

JUGLASCIEMS