"Kurši/Ekovalis" turpina krāt līderu "skalpus"

15.02.2018

kursi_kopaa.jpg

ELVI florbol līgā vīriešiem ceturto uzvaru pēc kārtas savā laukumā šovakar izcīnīja Liepājas komanda "Kurši/Ekovalis", turklāt atkal spēlē pret līderu sešinieka pārstāvi. Liepājnieki ar 7:4 pārspēja Kocēnu "Rubeni", rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 3 (2+1) punktiem bija Ingars Jansons.

 

"Kurši/Ekovalis" lieliski aizvada regulārā turnīra galotni - pēdējās trijās spēlēs savā laukumā jau tika uzvarētas trīs līdervienības - "Lielvārdi/Fat Pipe", "Valmieru" un Cēsu "Lekringu". Šovakar liepājniekiem bija kārtējā pretiniece no "augšējā plauktiņa" - Kocēnu "Rubene", kas savā laukumā "Kuršus/Ekovali" pieveica ar 4:1. Kocēnieši tika sagaidīti ļoti neviesmīlīgi, jo mājinieki jau pirmajā periodā viņu vārtos sabēra piecas bumbiņas (5:0) - Gintam Siliņam divi goli, bet pa vienam - Raitim Bušam, Kasparam Klameram un Miķelim Krūmam. Viesi pirmos vārtus guva tikai 36. minūtē, kad "Rubenes" skaitlisko vairākumu realizēja Ivars Jēkabsons, panākot 1:6. Pēdējā trešdaļā kocēnieši nedaudz uzlaboja savu situāciju, tomēr pārliecinošu uzvaru ar 7:3 svinēja "Kurši/Ekovalis".

 

Uzvarētāju rindās labākā spēlētāja balvu saņēma Kārlis Pupils, kura kontā viena rezultatīva piespēle. Rezultatīvākais starp viņa komandas biedriem ar 3 (2+1) punktiem bija Ingars Jansons, divi goli Ginta Siliņa kontā, bet pa 2 (1+1) punktiem savāca Raitis Bušs un Kaspars Klamers. Par labāko starp kocēniešiem atzina Juri Zilbertu, kurš izcēlās ar vienu vārtu guvumu, Ivara Jēkabsona kontā divi goli. "Kurši/Ekovalis" pēc šīs uzvaras ar 24 punktiem ieņem 10. vietu, "Rubenei" joprojām 36 punkti un kritiens uz 4. vietu.

SF
JUGLASCIEMS