Cēsu "Lekrings" arī viesos piekāpjas Igaunijas čempioniem

14.01.2018

emu_semjonovs.jpg

Šodien ELVI florbola līgā vīriešiem notika viena spēle - titulētā Cēsu komanda "Lekrings" bija devusies uz Tartu, lai revanšētos Igaunijas čempionvienībai par turnīra pirmajā aplī piedzīvoto zaudējumu. Revanšs neizdevās - vēlreiz pārāki izrādījās igauņi, kuri guva uzvaru ar 7:4. Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (2+2) punktiem bija Pāvels Semjonovs.

 

Cēsu "Lekrings" šo sezonu sāka ne pārāk veiksmīgi, piedzīvojot veselu virkni zaudējumu, tostarp, savā laukumā ar 5:7 atzīstot Tartu komandas "EMU SK" pārākumu. Sezonas vidū cēsnieki atguva uzvaru garšu un spēja iekarot sev vietu labāko četriniekā. Tartu Cēsu komanda ieradās ar divām pēc kārtas gūtām uzvarām un pamatotām cerībām šo sēriju pagarināt. Tiesa, pretējās domās bija mājinieki igauņi.

 

Rezultātu 4. minūtē atklāja cēsnieks Pēteris Trekše (1:0), bet 15. minūtē ar precīzu metienu atbildēja mājinieks Artūrs Okružko - 1:1, tā noslēdzās pirmais periods. Otrā trešdaļa bija visrezultatīvākā, turklāt "EMU SK" spēlētāji guva par diviem vārtiem vairāk nekā viņu pretinieki, izvirzoties vadībā ar 5:3. Pēdējā perioda sākumā latvieši pretinieku pārsvaru samazināja līdz minimumam (4:5), bet atlikušajā laikā zaudēja trīs vārtus, paši negūdami ne vienus. "EMU SK" varēja svinēt uzvaru ar 7:4.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem atzina Romanu Družiņinski, kurš guva 3 (1+2) punktus. Rezultatīvākais viņa komandā jau ierasti bija Pāvels Semojonovs, kura kontā šoreiz 4 (2+2) punkti, bet pa diviem goliem iemeta Aleksandrs Avtušenko un Arturs Okružko. Labākā spēlētāja balvu "Lekringa" rindās saņēma Roberts Zande, kurš ar rezultativitāti gan neizcēlās. 2 (1+1) punkti viņa komandas biedra Toma Rīsmaņa kontā. "EMU SK" pēc šīs uzvaras ar 28 punktiem pakāpās uz 6. vietu turnīra tabulā, bet "Lekringam" joprojām 30 punktu un 4. vieta.

 

 

SF
JUGLASCIEMS