"Ķekava" viesos piekāpjas Igaunijas izlasei

13.01.2018

kirilova.jpg

Viena no divām šodien paredzētajām ELVI florbola līgas sievietēm spēlēm notika Tartu, kur Igaunijas izlase uzņēma FK "Ķekava" florbolistes. Spraigā cīņā uzvaru ar 5:3 guva igaunietes, bet par labāko spēlētāju Ķekavas komandā tika atzīta vārtsardze Kristīne Kirilova.

 

FK "Ķekava" un Igaunijas sieviešu izlase savā starpā tikās tikai pirmo reizi. Pirmā periodā tika gūti tikai vieni vārti - 4. minūtē pēc Merli Suvari metiena izvirzījās laukuma saimnieces igaunietes. Otrās trešdaļas vidū Igaunijas izlasei bija jau trīs vārtu pārsvars (3:0), bet līdz otrajam pārtraukumam pa golam iemeta ķekavietes Nensija Šimkūna un Laura Skujevska, samazinot pretinieču pārsvaru līdz minimumam - 2:3. Pēdējā periodā "Ķekava" uz diviem mājinieču vārtu guvumiem spēja atbildēt ar tikai vienu vārtu guvumu Justīnes Martas Upenieces izpildījumā, tāpēc bija spiesta piedzīvot zaudējumu ar 3:5.

 

Labākās spēlētājas balvu "Ķekavas" rindās saņēma vārtsardze Kristīne Kirilova, kura atvairīja 32 no 37 pretinieču metieniem. Neviena no ķekavietēm neguva vairāk par vienu rezultativitātes punktu. Rezultatīvākā starp igaunietēm ar diviem vārtu guvumiem bija Merli Suvari, kurai arī tika labākās spēlētājas balva.

SF
JUGLASCIEMS