"Rubene" vēlreiz sarūgtina "Lekringu"

17.12.2017

matisons_ingars.jpg

Kocēnu "Rubene" šovakar viesojās Cēsīs pie ELVI florbola līgas titulētākās komandas "Lekrings", ko pirmā apļa spēlē savā laukumā bija pārspējusi ar 4:3. Arī atbildes mačā pārāki izrādījās kocēnieši, kuri šoreiz uzvarēja ar 6:4, trīs goli Ingara Matisona kontā.

 

Kocēnu "Rubene" vakar spēlēja Kurzemē, kur piedzīvoja smagu sakāvi mačā pret "Talsu NSS/Krauzeru", bet šodien viesojās Cēsīs pie "Lekringa", kas noteikti gribēja revanšēties kocēniešiem par turnīra pirmajā riņķī piedzīvoto zaudējumu (3:4). Cēsnieki arī bija tie, kuri pirmie guva vārtus - 14. minūtē pēc Pētera Trekšes un Kevina Šmita metieniem "Lekrings" bija izvirzījies vadībā ar 2:0. Pašā trešdaļas izskaņā viesiem Reinim Mirkšam un Ingaram Matisonam izdevās līdzsvarot rezultātu - 2:2. Otrā perioda laikā tika gūti tikai vieni vārti - Matisons vadībā jau izvirzīja "Rubeni" - 3:2. Pēdējās trešdaļas pirmajā pusē viesi iemeta vēl trīs golus, piesakot savas pretenzijas uz uzvaru un trim punktiem - 6:2. Cēsnieki spēja atbildēt ar tikai diviem vārtu guvumiem, bet uzvaru ar 6:4 svinēja Kocēnu komanda.

 

Par labāko starp kocēniešiem tika atzīts vārtsargs Roberts Trepšs, kurš atvairīja 16 no 20 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar "hat-trick" bija Ingars Matisons, pa trim piespēlēm Ritvara Bērziņa un Ivara Jēkabsona kontā, bet divus golus iemeta Reinis Mirkšs. Labākā spēlētāja balvu Cēsu komandā saņēma vienas piespēles autors Lauris Zaicevs, bet rezultatīvākais ar diviem goliem bija Pēteris Trekše. "Rubenei" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 30 punktu un 3. vieta, bet "Lekringam" 25 punkti un 5. vieta.

 

Videointervijas: ŠEIT

SF
JUGLASCIEMS