Čempioniem vēl viens smagi nācis panākums, šoreiz - pār "Ķekavu"

17.12.2017

ulbroka_2017.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem čempione "Betsafe/Ulbroka" otro dienu pēc kārtas izcīnīja uzvaru, izšķirošo pārsvaru gūstot tikai pamatlaika pašā izskaņā. Šovakar ulbrokieši savā laukumā ar 9:8 pārspēja "Ķekavu", četri goli pieredzējušā Aināra Juškēviča kontā.

 

"Betsafe/Ulbroka" šovakar savā laukumā uzņēma komandu "Ķekava", ko pirmā riņķa mačā viesos bija pārspējusi ar tikai vienu vārtu pārsvaru - 3:2. Arī atbildes mačs jau no paša sākuma ulbrokiešiem nesolījās būt viegls - jau 3. minūtē rezultātu atklāja ķekavietis Klāvs Jansons (1:0). Minūtes laikā ulbrokieši Ainārs Juškēvičs un Juris Gribusts vadībā izvirzīja laukuma saimniekus (2:1), bet pēc pirmā perioda vadībā atkal atradās viesi - 3:2. Otrās trešdaļas laikā vadības grožus ar 6:5 atkal pārņēma "Betsafe/Ulbroka", bet pēdējā perioda vidū "Ķekava" atjaunoja neizšķirtu (6:6), tāds rezultāts noturējās līdz pat 55. minūtei. Otro vakaru pēc kārtas ulbrokiešiem tādā situācijā izdevās gūt trīs vārtus pēc kārtas - 9:6. Šoreiz "Ķekava" divus vārtus atguva, taču atņemt Ulbrokas komandai uzvaru ar 9:8 nespēja.

 

Labākā spēlētāja balva uzvarētāju rindās tika pasniegta četrus vārtus guvušajam Aināram Juškēvičam. 4 (1+3) punkti Rolanda Kovaļevska kontā, divus golus iemeta Juris Gribusts, bet 2 (1+1) punktus savāca Kaspars Šķēls. Par labāko starp ķekaviešiem atzina vārtsargu Jāni Bramani, kurš atvairīja 31 no 40 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie starp ķekaviešiem ar 4 (2+2) punktiem katram bija Edžus Bunka un Henrijs Uzraugs, pa trim punktiem guva Miķelis Dravnieks un Klāvs Jansons. "Betsafe/Ulbrokai" pēc šī panākuma turnīra tabulā ir jau 39 punkti un samērā droša 2. vieta. Ķekavas komandai joprojām 21 punkts, bet šobrīd jau vairs tikai 7. vieta.

SF
JUGLASCIEMS