"NND Rīga" trešo reizi pieveic "Ķekavu"

17.12.2017

nnd_at.jpg

Pirmajā no divām šodien paredzētajām ELVI florbola līgas sievietēm spēlēm vicelīdere "NND Rīga" viesojās pie FK "Ķekava" florbolistēm. Rīdzinieces guva pārliecinošu uzvaru ar 12:3, rezultatīvākā viņu rindās ar 6 (5+1) punktiem bija Santa Torstere.

 

"NND Rīga" un "Ķekava" šodien nūjas krustoja jau trešo reizi šajā sezonā. Līdz šim uzvaras bija guvušas tikai rīdzinieces - 7:3 savā laukumā un 8:2 viesos. Šodien "NND Rīga" otro reizi pēc kārtas viesojās Ķekavā un jau pirmo piecu minūšu laikā guva divus vārtus - 2:0, pa golam iemeta Alise Kazaine un Santa Torstere. 6. minūtē ķekaviete Jolanta Čerpinska samazināja viešņu pārsvaru līdz minimumam (1:2), tāds tas bija arī pirms otrās trešdaļas - 2:3. Otrā perioda laikā "NND Rīga" guva četrus bezatbildes vārtus un praktiski izšķīra spēles likteni - 7:2. Pēdējā trešdaļā viešņas turpināja "Ķekavas" graušanu, izcīnot vienu no savām šīs sezonas pārliecinošākajām uzvarām - 12:3.

 

Par labākajām spēlētājām abās komandās tika atzītas Lielvārdes florbola audzēknes - rīdziniece Santa Torstere un ķekaviete Jolanta Čerpinska. Torstere ar 6 (5+1) punktiem savā komandā bija rezultatīvākā, Karīnas Saidovas kontā četras piespēles, Alisei Kazainei 3 (2+1) punkti, divus vārtus guva Ieva Dimante, bet Māra Stapkēviča savāca 2 (1+1) punktus. Čerpinskas kontā viņas komandas pirmais vārtu guvums, bet rezultatīvākā ar 2 (1+1) punktiem bija Agnese Broliša. "NND Rīga" pēc šīs uzvaras vismaz uz pāris stundām turnīra tabulā ar 22 punktiem apsteidza līderi "Rubeni". "Ķekavai" joprojām deviņi punkti un 5. vieta.

SF
JUGLASCIEMS