Čempioni tikai galotnē izglābjas no "Kurši/Ekovalis" kampiena

16.12.2017

ulbroka_efc17.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem čempione "Betsafe/Ulbroka" šovakar savā laukumā uzņēma Liepājas komandu "Kurši/Ekovalis". Piecas minūtes pirms pamatlaika beigām rezultāts vēl bija neizšķirts (6:6), bet mača galotnē ulbrokieši tomēr ieguva izšķirošu pārsvaru un svinēja uzvaru ar 10:7. Ulbrokas komandas labā pa četriem rezultativitātes punktiem guva Ainārs Juškēvičs un Juris Gribusts.

 

Čempione "Betsafe/Ulbroka" šovakar savā laukumā uzņēma Liepājas komandu "Kurši/Ekovalis", ko pirmā riņķa mačā viesos bija sakāvusi ar 10:3. Spēles rezultātu jau 1. minūtē atklāja ulbrokietis Kaspars Šķēls (1:0), bet jau nākamajā minūtē liepājnieks Ingars Jansons atbildēja ar to pašu, turklāt brīdī, kad viņa komanda spēlēja skaitliskajā mazākumā - 1:1. Pirmā perioda laikā divu vārtu pārsvaru ieguva mājinieki - 5:3. Toties "Kurši/Ekovalis" ļoti labi aizvadīja otro trešdaļu, kurā uzvarēja, panākot izlīdzinājumu 6:6. Pēdējā periodā veselas 15 minūtēs pagāja bez vārtu guvumiem, līdz "Betsafe/Ulbroka" iemeta trīs golus pēc kārtas, izvirzoties vadībā ar 9:6. Šis pārsvars izrādījās izšķirošs - Ulbrokas komanda nosargāja uzvaru ar 10:7.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem atzina "hat-trick" autoru Kasparu Šķēlu. Rezultatīvāki par viņu bija Ainārs Juškēvičs ar 4 (3+1) punktiem un Juris Gribusts ar 4 (1+3) punktiem. 3 (1+2) punkti Kristera Eglīša kontā, bet pa 2 (1+1) punktiem guva Kārlis Vitkovskis un Niks Ķuzulis. Labākā spēlētāja balvu Liepājas komandā saņēma Kārlis Pupils, kuram 2 (1+1) punkti. 3 (1+2) punktus sakrāja Mihails Kostusevs, bet rezultatīvākais ar 5 (4+1) punktiem bija Ingars Jansons. "Betsafe/Ulbrokai" pēc šīs uzvaras ir 36 punkti un 2. vieta turnīra tabulā, bet Liepājas komandai joprojām 13 punktu un 11. vieta.

 

Videointervijas: ŠEIT

JUGLASCIEMS