"Lekrings" debitantiem noorganizē smagāko zaudējumu sezonā

16.12.2017

lekrings_sesi17.jpg

Smagāko zaudējumu šosezon piedzīvojusi ELVI florbola līgas vīriešiem debitante "Ogres Vilki", kas šovakar Cēsis ar 2:12 piekāpās vietējai komandai "Lekrings". Starp cēsniekiem, kuriem tā bija pārliecinošākā uzvara šajā sezonā, ar 4 (1+3) punktiem izcēlās Lauris Zaicevs.

 

Virslīgas debitante "Ogres Vilki", kas cīnās izmisīgi, bet pie pirmajiem punktiem augstākajā sabiedrībā vēl nav tikusi, šovakar viesojās Cēsīs pie titulētā "Lekringa", kas sezonu sāka nepārliecinoši, bet pēdējā laikā uzņem apgriezienus. Abu komandu pirmajā tikšanās reizē, kas notika Ogrē, cēsnieki uzvarēja tikai ar divu vārtu pārsvaru - 4:2. Savā laukumā "Lekringa" florbolisti četrus vārtus guva jau pirmā perioda laikā - 4:0, pa golam iemeta Pauls Erenbots, Jorens Malkavs, Dāvis Vilders un Emīls Dzalbs. Spēles vidū, kad rezultāts jau bija 5:0, pirmos vārtus guva arī ogrēnieši Edgara Birkenfelda personā - 1:5. Pēc otrās trešdaļas "Lekrings" atradās vadībā ar 7:1, bet visā spēlē guva savu šīs sezonas pārliecinošāko uzvaru - 12:2. "Ogres Vilkiem" tā kļuva par smagāko sakāvi Virslīgā.

 

Par labāko starp uzvarētājiem atzina Dāvi Vilderu, kura kontā viens vārtu guvums. Pa 2 (1+1) punktiem viņa komandā sakrāja Kevins Šmits un Jorens Malkavs, pa diviem goliem iemeta Pēteris Trekše un Pauls Erenbots, 3 (1+2) punkti Aleksandra Abramova kontā, ar "hat-trick" izcēlās Emīls Dzalbs, bet rezultatīvākais ar 4 (1+3) punktiem bija Lauris Zaicevs. Labākā spēlētāja balvu Ogres komandā saņēma vienu vārtu autors Toms Rislings. "Lekrings" pēc šīs uzvaras ar 25 punktiem gandrīz panācis līderu kvartetu, bet "Ogres Vilki" joprojām bez punktiem un attiecīgi turnīra tabulas pēdējā vietā.

 

Videointervijas: ŠEIT

JUGLASCIEMS