"Betsafe/Ulbroka" revanšējas "Rubenei" un nosargā 1. vietu

11.11.2017

ulbroka_2017.jpg

Vēl vismaz diennakti ELVI florbola līgas vīriešiem turnīra tabulas līdere būs čempione "Betsafe/Ulbroka", kas šovakar savā laukumā ar 7:3 revanšējās Kocēnu "Rubenei" par pirmajā aplī piedzīvoto zaudējumu. Ar pieciem goliem izcēlās ulbrokiešu rezultatīvākais spēlētājs Kaspars Šķēls.

 

Pirms mēneša "Rubene" čempioni "Betsafe/Ulbroka" uzņēma Kocēnos un pārspēja pagarinājumā ar 7:6. Kopš tā mača ulbrokieši bija svinējuši panākumu četrās spēlēs pēc kārtas un noteikti gribēja šo patīkamo sēriju turpināt, savā laukumā revanšējoties kocēniešiem. Rezultātu 7. minūtē atklāja mājinieks Niks Ķuzulis (1:0), bet līdz pirmajam pārtraukuma veselus četrus golus iemeta viņa komandas biedrs Kaspars Šķēls, kamēr viesi atbildēja ar tikai vienu Matīsa Mālnieka vārtu guvumu - 5:1. Pēc otrās trešdaļas "Betsafe/Ulbrokai" bija trīs vārtu pārsvars (6:3), bet pēdējā periodā savu piekto golu šajā mačā iemeta Šķēls, nodrošinot Ulrbrokas komandai uzvaru ar 7:3.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma Kārlis Bulāns, kurš ar rezultativitāti šoreiz neizcēlās. Rezultatīvākais ar pieciem vārtu guvumiem bija Kaspars Šķēls. Par labāko starp kocēniešiem atzina divu vārtu autoru Matīsu Mālnieku. "Betsafe/Ulbrokai" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 28 punkti un pirmā vieta - par vienu punktu vairāk nekā "Lielvārdei/Fat Pipe", kam viena spēle rezervē. Kocēnu "Rubene" ar 20 punktiem ieņem 3. vietu.

SF
JUGLASCIEMS