"Lekrings" Cēsīs sakauj "Valmieru"

11.11.2017

lekrings_sesi17.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem piekto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi titulētā Cēsu komanda "Lekrings", kas šovakar savā laukumā ar 8:3 sagrāva FBK "Valmiera" florbolistus. Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (1+3) punktiem bija Toms Rīsmanis.

 

Cēsu "Lekrings" pirms šīsdienas mača pret "Valmieru" bija izcīnījusi četras uzvaras pēc kārtas, bet pēdējo zaudējumu piedzīvoja tieši pirms mēneša, kad viesojās tieši pie valmieriešiem (1:2). Šovakar abu komandu duelī pirmajā periodā vārti palika neieņemti, bet rezultātu 23. minūtē atklāja cēsnieks Pauls Erenbots. Jau pēc pārdesmit sekundēm uz mājinieku vārtiem tika piespriests soda metiens, bet valmierietis Arnijs Kuratņiks to nerealizēja. Pēc otrās trešdaļas "Lekriengam" jau bija vērā ņemams pārsvars - 3:0. Tikai 45. minūtē, kad cēsnieki jau atradās vadībā ar 4:0, savu nulli no rezultātu tablo beidzot nodzēsa arī valmierieši, kuru rindās ar precīzu metienu izcēlās spēlējošais treneris Aigars Belasovs - 1:4. Lauzt spēles gaitu gan viesiem nebija pa spēkam - pēdējais periods tika aizvadīts ļoti rezultatīvā cīņā un jau piekto uzvaru pēc kārtas svinēja Cēsu "Lekrings" - 8:3.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Kaspars Bernāts, kura kontā viens gols. Rezultatīvākais ar 4 (1+3) punktiem bija Toms Rīsmanis, 3 (1+2) punkti Jāņa Meldera kontā, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Lauris Zaicevs, Pauls Erenbots un Kaspars Lisovskis. Par labāko starp valmieriešiem atzina Krišu Lužinski, bet rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Ričards Eglītis.

SF
JUGLASCIEMS