"Lekrings" paņem trīs punktus Ogrē

29.10.2017

lekrings_savins17.jpg

Nu jau ceturto uzvaru pēc kārtas guvusi ELVI florbola līgas vīriešiem titulētākā komanda "Lekrings" (Cēsis), kas šovakar viesojās pie turnīra pastarītes. Ne bez piepūles, tomēr panākumu ar 4:2 izcīnīja cēsnieki, kuru rindās rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Aleksandrs Abramovs.

 

Sezonu slikti sākusī Cēsu komanda "Lekrings" iepriekšējos mačos bija guvusi trīs uzvaras pēc kārtas, bet šovakar ieradās Ogrē pie līgas debitantes un turnīra tabulas pastarītes vienā personā - komandas "Ogres Vilki". Pirmā perioda laikā cēsnieki Kaspars Lisovskis un Lauris Zaicevs ar precīziem metieniem izvirzīja vadībā savu komandu - 2:0. Otrajā trešdaļā Aleksandrs Abramovs un Kaspars Bernāts "Lekringa" pārsvaru dubultoja - 4:0. Pēdējā periodā pa vārtiem guva ogrēnieši Elvijs Jankovskis un Toms Rislings, tomēr vismaz šoreiz "Ogres Vilku" spēkos nebija atņemt kaut punktu titulētajiem pretiniekiem - 2:4.

 

Par labāko starp uzvarētājiem atzina Arti Savinu, kurš izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Rezultatīvākais viņa komandā ar 3 (1+2) punktiem bija Aleksandrs Abramovs. Labākā spēlētāja balvu Ogres komandā saņēma Rinalds Osis, kuram punktu nav, bet rezultatīvākais ar 2 (1+1) punktiem bija Elvijs Jankovskis. "Lekringam" pēc Ogrē izcīnītās uzvaras turnīra tabulā ir 14 punktu un nu jau augstā 5. vieta. "Ogres Vilki" joprojām bez punktiem.

SF
JUGLASCIEMS