Lielvārdieši mačā pret "Bausku" nosargā savu līderu godu

29.10.2017

lielvarde_tris.jpg

Aizraujoša un vārtu guvumiem pārbagāta spēle šovakar notika Lielvārdē, kur ELVI florbola līgas vīriešiem līdere "Lielvārde/Fat Pipe" uzņēma "Bausku", kam pirmajā periodā zaudēja ar 1:5, bet galarezultātā svinēja panākumu ar 12:8. Rezultatīvākais starp lielvārdiešiem ar 6 (2+4) punktiem bija komandas kapteinis Atis Blinds.

 

Neprognozējamā "Bauska" lieliski sāka maču viesos pret ELVI florbola līgas vīriešiem līderi "Lielvārde/Fat Pipe" - trīs metieni un trīs vārti (3:0), piespiežot mājiniekus veikt vārtsargu maiņu. Lielvārdieši vienus vārtus atguva (1:3), taču 11. minūtē viesu pārsvars bija jau četri goli - 5:1. Tiesa, pirmā perioda pēdējā piecminūtē laukuma saimniekiem izdevās atbildēt ar trim rezultatīviem metieniem pēc kārtas - 4:5. Otrā trešdaļa tika aizvadīta sīvā cīņā, bet rezultāts pēc tās bija neizšķirts - 7:7. Pirmo reizi vadībā "Lielvārde/Fat Pipe" izvirzījās tikai 49. minūtē (9:8), toties vadības grožus no rokām vairs neizlaida. Vēl trīs goli "Bauskas" vārtos un turnīra līderi varēja svinēt jau astoto uzvaru pēc kārtas - 12:8.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Antons Žuks, kurš šajā mačā bija neierasti rezultatīvs - 4 (3+1) punkti. Pats rezultatīvākais ar 6 (2+4) punktiem bija komandas kapteinis Atis Blinds, Tomam Akmeņlaukam 5 (2+3) punkti, 3 (1+2) punktus sakrāja Artūrs Skadiņš, bet divus golus iemeta Uldis Dūniņš. Par labāko starp baušķeniekiem atzina Pēteri Zeltiņu, kurš ar 4 (3+1) punktiem bija rezultatīvākais savā komandā. 3 (2+1) punkti Toma Niedres kontā. Komandai "Lielvārde/Fat Pipe" turnīra tabulā tagad ir jau 24 punkti un 1. vieta. "Bauskai" joprojām 12 punktu, bet tagad jau vairs tikai 6. vieta.

JUGLASCIEMS