Čempione "Betsafe/Ulbroka" pārliecinoši uzvar Liepājā

29.10.2017

ulbroka_eglitis1.jpg

Septīto uzvaru šosezon guvusi ELVI florbola līgas vīriešiem čempione "Betsafe/Ulbroka", kas šovakar viesojās Liepājā pie komandas "Kurši/Ekovalis", ko sagrāva ar 10:3. Ar 5 (2+3) punktiem rezultatīvākais starp uzvarētājiem bija Rolands Kovaļevskis.

 

Latvijas čempionvienība "Betsafe/Ulbroka" Liepājā tikās ar turnīra lejasgala komandu "Kurši/Ekovalis", kas iepriekšējos divos mačos bija izcīnījusi pa uzvarai. Ulbrokieši nebija noskaņoti ļaut liepājniekiem pagarināt savu panākumu sēriju - jau pirmā perioda laikā viesi guva sešus bezatbildes vārtus, divi no tiem - Kristera Eglīša kontā. Otrās trešdaļas laikā Ulbrokas komanda vēl nedaudz palielināja savu pārsvaru (9:2), bet pēdējo 20 minūšu laikā pretinieki apmainījās ar vārtu guvumiem, kas nozīmēja, ka "Betsafe/Ulbroka" varēja svinēt septīto uzvaru šosezon - 10:3.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma divu vārtu autors Kristers Eglītis. Divus golus iemeta arī Kārlis Jānis Petrovskis, pa trim punktiem guva Edžus Ceriņš un Kaspars Šķēls, bet rezultatīvākais ar 5 (2+3) punktiem bija Rolands Kovaļevskis. Par labāko starp liepājniekiem tika atzīts Ričards Dēvits, bet rezultatīvākais ar divām piespēlēm bija Mihails Kostusevs. "Betsafe/Ulbrokai" pēc šīs uzvara turnīra tabulā ir jau 22 punkti un 2. vieta. Liepājas komandai joprojām tikai astoņi punkti un tagad jau priekšpēdējā - 11. vieta.

 

Videointervijas: ŠEIT

SF
JUGLASCIEMS